Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Zavar a párodon egy újabb...

Zavar a párodon egy újabb tetoválás?

Figyelt kérdés

megkaptam az új időpontot, decemberben megyek tetováltatni a hátamra egy elég nagy mintát... A páromnak nem tetszik az ötlet, mert azt ő fogja látni, meg hogy minek. Minden porcikámat imádja így ahogy van( van már 2 tetoválásom amit a kapcsolatunk előtt csináltattam)

Ti beleszóltok a párotok ilyen dolgaiba? Én úgy érzem, hogy meghallgatom őt és az érveit, de én már eldöntöttem magamban. Ezen veszekedünk pár napja, most azt írta sms-ben, hogy nem akarja, hogy a gyerekeink ki legyenek tetoválva, meg neki amúgy sem tetszettek soha a tetovált csajok. 23/L

2013. júl. 11. 12:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Én most tavasszal csináltattam egy új tetkót. Nem kértem ki a párom véleményét, csak közöltem vele, hogy megcsináltatom. Nem örült neki, sőt haragudott, de engem nem nagyon érdekelt a véleménye. Kicsit morgott, de aztán már nem beszél róla. A kapcsolatunkban azóta sem történt olyan negatív változás, ami a tetkóhoz kötődne.
2013. júl. 15. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!