Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Zavar a párodon egy újabb...

Zavar a párodon egy újabb tetoválás?

Figyelt kérdés

megkaptam az új időpontot, decemberben megyek tetováltatni a hátamra egy elég nagy mintát... A páromnak nem tetszik az ötlet, mert azt ő fogja látni, meg hogy minek. Minden porcikámat imádja így ahogy van( van már 2 tetoválásom amit a kapcsolatunk előtt csináltattam)

Ti beleszóltok a párotok ilyen dolgaiba? Én úgy érzem, hogy meghallgatom őt és az érveit, de én már eldöntöttem magamban. Ezen veszekedünk pár napja, most azt írta sms-ben, hogy nem akarja, hogy a gyerekeink ki legyenek tetoválva, meg neki amúgy sem tetszettek soha a tetovált csajok. 23/L

2013. júl. 11. 12:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
8%
Ha igazán szeretném akkor nem csináltatnám meg.
2013. júl. 11. 13:06
 2/21 anonim ***** válasza:
Ha pedig úgy érzed, hogy egy újabb tetoválással jobban éreznéd magad, akkor csináld. De lehet egy kapcsolat fog majd széthullani.
2013. júl. 11. 13:10
 3/21 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem én, hogy egy kapcsolat széthullana egy tetoválás miatt?! Ma azt kérdezte tőlem, hogy hogy tetszene nekem, ha ő is "életmódot" váltana -drogozna, kocsmázna, eltűnne napokra... Be kell látnom, hogy imádom őt, szeretem. De tényleg kislány koromtól úgy gondoltam, hogy huszon évesen majd tetovált motoros nőci leszek... A motorról meg hallani sem akar - a robogót viszont én nem akarom már látni sem...
2013. júl. 11. 13:14
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

elég durva lenne, ha egy tetoválás/akár több tetoválás tenné tönkre a kapcsolatotokat.

ilyen szinten beleszólni a másik döntéseibe nem etikus vele/magammal/a kapcsolattal szemben. nem tetszést ki lehet nyilvánítani, de azt sem mindegy,hogy hogyan tetszik.

egyébként ha ő olyan, te meg ilyen vagy,akkor lehet,hogy alapból sincs jövője a dolognak.

2013. júl. 11. 13:18
 5/21 anonim ***** válasza:

Nagyon sok mindentől függ, hogy beleszólnék-e. Ha már régóta együtt lennénk, közös lakás, közös pénz, akkor úgy érezném [nem feltétlenül a pénz miatt, hanem mert ez már egy elég komoly kapcsolat], hogy megtehetem, hogy megpróbálok beleszólni.

Nem az a lényeg, hogy nem tetszettek neki soha a tetovált csajok, a lényeg az, hogy te tetszel neki. És neked van tetoválásod. Egy ember nem egy tetkótól fog megszépülni vagy elcsúnyulni.

A helyedben megpróbálnám vele a lehető legtöbbször átbeszélni a dolgokat, kompromisszumot találni. [Kisebb minta, máshova stb.] És mindenképpen békés stílusban mindezt, lelkiterror, "ha nem csináltathatom meg, nem is szeretsz', "ha megcsináltatod, nem is szeretsz" vitákat kihagyva.

2013. júl. 11. 13:27
 6/21 anonim ***** válasza:
0%

vannak emberek, akiket idegesít a tetoválás látványa, valószínűleg ez genetikai okokra vezethető vissza, vagy valamilyen élmény hatására.

Hajlamosak az emberek bekategorizálni másokat, és mivel a párod szeret, ő nem lát olyannak, hogy Te beletartoznál abba a közösségbe.

Amúgy sem értettem mostanában, hogy normális, szimpatikus emberek miért tetováltatják össze magukat.

Ez egy kívülállót nem csodálattal fog eltölteni, hanem inkább irritálni fogja.

Onnan tudom ezt, hogy engem is zavarnak a tetoválások.

2013. júl. 11. 13:36
 7/21 anonim ***** válasza:

Figyelj, mindenkinek más a zsánere. Ő nem szereti a tetovált lányokat és a motorokat. Ezek szerint, a stílusotok nincs összhangban, nem egyforma és nem ez volt a fő ok amiért összejöttetek. Így érthető hogyha zavarná és esetleg emiatt romlana meg egyszer a kapcsolatotok. Valóban nem etikus beleszólni a másik ízlésébe, de úgy is kell párt "választani" vagy halgasson mindörökké. És igen, egy tetoválástól is megtud változni egy kapcsolat.. Esetleg majd nem kíván annyira szex terén, vagy akármi előfordulhat. De mondom, ha téged ez tenne teljessé, ettől éreznéd magad boldogabbnak, akkor tedd meg. Nézd meg a kapcsolatotok erősségét, aztán mérlegelj.

Ilyen világot élünk!

2013. júl. 11. 14:06
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

A barátod pont olyan fajta aki a drogot bűnözést és egyéb dolgokat hoz össze kínjában a tetoválással, mivel nagyon fiatal vagy ne hagyd magad befolyásolni mert akkor sose leszel kiteljesedve, tudod én eleve nem jönnék össze olyan csajjal aki valamilyen szinten nem szimpatizálna azzal amit szeretek, nálatok ez teljesen jelen van, Ő is más, és Te is

Szerintem jobb volna nektek külön, én kiadnám az útját addig míg nincs komolyabb dolog tervben pl gyerek, de Te tudod hogy döntesz

21/F

2013. júl. 11. 14:08
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

A drog és a piálás azért merőben más, mint egy tetoválás.

Az, hogy neked van tetoválásod, nem értem hol függ össze azzal, hogy a gyerekeidnek is lesz-e. :-O

Meg nem tetszenek neki a tetovált csajok? Azt írtad, neked már akkor volt, mikor megismerkedtél vele...

Nehogy már ezen bukjon egy kapcsolat. Ha igen, akkor nagyon gáz! Főleg, hogy a hátadon lesz, nem is olyan helyen, ahol mindenki látja. :/

Ha te szeretnéd, ez tenne boldoggá, régóta vágysz rá, stb, akkor csináltasd meg!!! Egy párkapcsolatban a másik mellett kell állni és elfogadni, főleg az álmait.

Nem olyan álom ez, hogy húúú bárcsak drogos lennék, úgy szeretnék tűvel a kezemben fetrengeni valahol...Ááá...

Nem tetszettek neki soha a tetovált csajok?... Khm. Na szép. Ha nem csináltatod most meg, akkor is lesz még rajtad. És ha ezt mindig felhozza? És kinövi magát a dolog és vége lesz a kapcsolatnak, meg ilyenek???

Nekem is mindig az volt az álmom, h tetoválást csináltassak, nagyot, színeset. 3 éve elmentem és televarrattam a kezem könyékig színessel. És imádom!

Figyi... Rövid az élet, és ha nem a vágyaidat valósítod meg, hanem lemondasz mindenről, ami fontos neked?... Akkor mi lesz?

Neked kell döntened!

De ha ilyenen problémázik a párod... :/

( Az enyém most akar magának valami nagyot a kezére , mondom OK!! , az sem érdekelne, ha az lenne a vágya, h piros haja legyen! )

32 N

2013. júl. 11. 14:33
 10/21 hunbula ***** válasza:
100%

Na velem ugyanez volt. Folyton mondogatta, hogy ne csináltassak tetoválást, mert neki nem tetszene. Már volt tetkóm amikor megismertem, érdekes módon az nem zavarta... Aztán kiderült, hogy azt sem szeretné, hogy hajszínt változtassak, és végül apróbb dolgoktól a komolyabb, életben fontos döntésekig mind kiderült, hogy addig szép szép hogy nekem van véleményem, de úgyis annak kell lennie, amit ő akar. merthogy egyébként nem "közös döntés". Persze ő dönthetett úgy iszonyat fontos dolgokról (karrier), hogy nekem még csak nem is szólt, csak utána. Hát közös döntés, a s€gg€m.

Végül aztán vége lett, pont ezek miatt (plusz, hogy az ő döntései a lehető legrosszabbul jöttek ki mindig, de rám hallgatni bezzeg luxus volt). Marhára örülök, hogy nem maradtam vele még vagy öt évet és nem vállatunk közösen gyereket, házat, hitelt. Brrrr. Szóval azt mondtam, Bye bye Szása, irány a tetoválószalon.

2013. júl. 11. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!