Zavar a párodon egy újabb tetoválás?
megkaptam az új időpontot, decemberben megyek tetováltatni a hátamra egy elég nagy mintát... A páromnak nem tetszik az ötlet, mert azt ő fogja látni, meg hogy minek. Minden porcikámat imádja így ahogy van( van már 2 tetoválásom amit a kapcsolatunk előtt csináltattam)
Ti beleszóltok a párotok ilyen dolgaiba? Én úgy érzem, hogy meghallgatom őt és az érveit, de én már eldöntöttem magamban. Ezen veszekedünk pár napja, most azt írta sms-ben, hogy nem akarja, hogy a gyerekeink ki legyenek tetoválva, meg neki amúgy sem tetszettek soha a tetovált csajok. 23/L
Engem nagyon feldühített amit írtál. Számomra az önkifejezés nagyon fontos és nem értem ha egy ember igazán szeret akkor miért áll ennek útjába? Nem az a célja hogy boldog legyél? A legnagyobb hülyeség ha te ki leszel a tetoválva akkor automatikusan a gyerekei is, akik az se biztos hogy tőled lesznek (bocs, nem tudom mennyire komoly a kapcsolat).. Ha engem kérdezel biztos megcsináltatnám, ha ez szakító ok lehet akkor érdemes lenne átértékelni hogy megéri-e együtt lenni.
21/L
Az ilyesmi sosem arról szól, hogy nem tetszik neki amit épp csináltatni akarsz magaddal (haj, piercing, akármi), hanem képtelen elfogadni, hogy van egy önálló döntésed, amibe neki nincs beleszólása. Rajtam sok nagyméretű tetoválás van és egyre csak gyarapodnak, sokat forgok ilyen emberek között, járok ilyen rendezvényekre, tehát nálam ez életstílus, és mégis volt olyan pasim, aki egyenesen meg akarta tiltani, hogy megcsináltassak egy új mintát, mert szerinte elég már az.
Egyetértek azokkal, akik szerint nincs jövője ennek a kapcsolatnak. Ha ennyire csak a saját véleménye érdekli egy olyan kérdésben, ami elsősorban rólad szól, akkor egyre több dologba fog majd később beleszólni és a végén elkezd tiltani is. Azt ne várd meg. Vagy elfogadja hogy tetováltatod magad, vagy keressen olyan nőt, akinek meg lehet mondani mit csináljon.
Sajnos sok ember hunyászkodik meg a párja akaratából... Nem egy vendégem mondta le az utolsó pillanatban az időpontot amiatt, hogy a párja nem engedi mégsem, de a legröhejesebb eddig az volt, amikor a pasinak tökre tetszett a terv, már jött is az időpontra, de jött vele a neje, aki kitalálta, hogy neki nem annyira tetszik a terv, inkább rajzoljak egy teljesen másmilyet, és a pasi kis bólogató kutyaként kelletlenül, de beleegyezett... Ennyit az önmegvalósításról :)
Egy tetováló
Jaj igen, de a ne ezt az nálunk is elhangzott... Már mutogatott angyalszárnyakat rózsával és pisztollyal.. tényleg őszintén nem tudom, h mennyivel jobb az általam kiválasztott virág fajtánál az...
Vagyok annyira önfejű, hogy megcsináltassam, de bántja a lelkem, hogy valaki aki szeret, tisztel, becsül imád... Hogy tud ilyen "apróságon" kiakadni...
Az alábbi kérdései már elhangoztak-
-Hogy fogunk hátulról szexelni?! V-majd veszek fel pólot, ha zavar, a fenekemen nincs tetoválás
-Ha meztelenül fogunk aludni és éjjel arra kelek fel, h egy virágos közepén vagyok? V-ezentúl pizsiben alszok.
-Le-e veszem a melltartómat ha tetoválni fognak?! V-majd ha lefekszem aztán a baratnőm szétkapcsolja, aztán csak a polot veszem fel, h ne nyomja a melltartó pántja
- Te melltartó nélkül jösz haza?! V-pulcsiban, kabátban,igen -.-
-Miért pont pasi tetovál? V-mert ebben a tetoválóban bízok meg, nála voltam eddig is, másnak nem igazán tetszenek a munkái. És mert nem sok igazán igényes nő tetoválót ismerek, főleg személyesen.
-Minek a hátadra, ott te nem is fogod látni? V-tetessem a kezemre?! nem akarom, h munkában valakinek a szemét szúrja folyamatosan. -Pedig ott jobb lenne.
-Egyik barátnődnek sincs tetoválása, neked minek MEGINT?! V-Z, X, Y-nak is van. -De mindenkinek kisebb, neked minek akkora? Majd ha ők is csináltatnak olyan nagyot lehet neked is...
Rohadtul tehetetlennek érzem magam... Meg belülről azt érzem, h őröl fel ez a kapcsolat engem... Pedig szeretem őt...
Szeret, nem? EZ egy tetkótól nem fog megváltozni... én is 23N vagyok, eddig 4 tetoválásom van, most jön nekem is egy hátas, hasonló a szitu, férjem nem akarja :) annyi a különbség, hogy mi közös kasszán vagyunk. De ilyen szinten nem szólna bele. Közölné, hogy neki nem tetszene és pont. De azt is bevalljam hogy szépek, csak nem szereti.
Én nagyon szeretnék egy kis, közös mintát, ő nem, nem fogom rábeszélni...
Ezt én sem értettem, mikor több éves kapcsolatban ezzel vagdalkoznak. Amúgy szerintem nem lenne gáz, mert nincs az a férfi, aki ezért elhagyna. Ha igen, akkor meg nem szeret.
Gondolom a kövér nőket se szereti, mégse közli, hogy ha meghízol, el fog hagyni... Ugye? Szerintem úgy érzi, ez az utolsó 'adu' a kezében, nem tud már mást mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!