Nehezítené valamiben az életemet, ha tetoválást készíttetnék magamnak?
Figyelt kérdés
A bal alkarom(szégyen nem szégyen) tele van hegekkel, mert volt egy depressziós időszakom tinikoromban, amikor összevágdostam magamat. (Nem fiú ügy, sokkal komolyabb, de nem szeretnék róla beszélni, met még mindig fáj. Lényeg a lényeg, anyukám észrevette és aztán jártunk pszichológushoz, szóval már sikerült feldolgoznom azt a dolgot, ami miatt ilyet tettem. Ennek lassan már 8 éve (15 voltam akkor) de a hegek még mindig látszanak és ilyenkor nyáron még csúnyábbak. Szeretnék egy tetoválást rá "Stay Strong" felirattal, ami nem divat majmolás, hanem emlékeztetne arra, hogy maradjak erős minden szituációban és soha többet ne tegyek kárt magamban. A hegek azonban a bal belső karom közepén vannak és nem tudom, hogy ez mennyire nehezítené meg pl a munkavállalást, ilyesmi. Nem akarok azért tetoválást, hogy folyton takargassam. :/ De a hegek is csúnyák, nem tudom mit csináljak. :/ Ötletek. valami ilyesmire gondoltam egyébként: [link] 2013. júl. 8. 16:35
21/21 anonim válasza:
Úgy tudom egyedül csak a tűzoltóknak kifejeztten tilos tetováltatni, mert a festék szétfolyhat a hőtől. Ismerek rendőrt, akin nem egy minta van...
Nem túl egedi, ez igaz, de vannak dolgok amikre tényleg elég kevéset leht mondani, és ez az a kategória. Semmitmondónak mégsem nevezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!