Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nehezítené valamiben az...

Nehezítené valamiben az életemet, ha tetoválást készíttetnék magamnak?

Figyelt kérdés
A bal alkarom(szégyen nem szégyen) tele van hegekkel, mert volt egy depressziós időszakom tinikoromban, amikor összevágdostam magamat. (Nem fiú ügy, sokkal komolyabb, de nem szeretnék róla beszélni, met még mindig fáj. Lényeg a lényeg, anyukám észrevette és aztán jártunk pszichológushoz, szóval már sikerült feldolgoznom azt a dolgot, ami miatt ilyet tettem. Ennek lassan már 8 éve (15 voltam akkor) de a hegek még mindig látszanak és ilyenkor nyáron még csúnyábbak. Szeretnék egy tetoválást rá "Stay Strong" felirattal, ami nem divat majmolás, hanem emlékeztetne arra, hogy maradjak erős minden szituációban és soha többet ne tegyek kárt magamban. A hegek azonban a bal belső karom közepén vannak és nem tudom, hogy ez mennyire nehezítené meg pl a munkavállalást, ilyesmi. Nem akarok azért tetoválást, hogy folyton takargassam. :/ De a hegek is csúnyák, nem tudom mit csináljak. :/ Ötletek. valami ilyesmire gondoltam egyébként: [link]

2013. júl. 8. 16:35
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
37%

Én szerintem ne.

Hisz ha rá teszed a tetkót akkor soha többé nem jön le de ha mégis akarsz akkor majd...

2013. júl. 8. 20:02
 12/21 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen mértékűek a hegeid, de lehet, hogy kivitelezni sem lehet szépen a tetkót, de én azt ajánlanám, hogy ezt egy tetováló művésszel (egy igazán jóval, ha lehet) hiszen ő tisztában van, legalább is szerintem, avval, hogy milyen előnyök és hátrányok származhatnak egy tetkoból. Mellesleg meg tudja mondani, hogy technikailag meg lehet e valósítani az elképzeléseidet. Plusz én egy bőrgyógyászhoz is elmennék, mert nem tudhatod, nem vagy-e allergiás a festék anyagokra.
2013. júl. 8. 22:48
 13/21 A kérdező kommentje:
Ilyenek kb [link]
2013. júl. 8. 23:46
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a tetoválás, mint a vágások nyoma.

Viszont ne sajnáld a pénzt rá, keress egy nagyon profit.

2013. júl. 8. 23:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Szia!

aránylag elég ismert vagyok a tetoválók körében, mert nekem is van egy jó pár varratom. írd meg hogy melyik városban élsz és ajánlok neked egy profi művészt és egy szalont ahol megtalálható. nem sokkal drágábbak mint egy egyszerű tetováló de egy profi munkája ezerszer szebb

2013. júl. 10. 08:04
 16/21 A kérdező kommentje:
Ha mennék, akkor csak profihoz mennék. :) Én is ismerek egy nagyon nagyon jót egyébként, de ha elszántam magamat a cselekvésre, akkor szólok. :D Egyébként Debrecenben élek. :)
2013. júl. 10. 10:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Lucky tattoo

vagy Debrecenben még a Főnix tattoo -nál is szépen dolgoznak.

Én pl a Sun City Tattoo -ra voksolok. nekem tt több is készült, csak neked meg az messze van, bár Debrecenben a Lucky-nál csináltatott egy színes hátképet egy haver és első osztályú gyönyörű munkát végezek

2013. júl. 10. 13:20
 18/21 anonim válasza:

Teljesen olyan a kezed mint a képen? Mármint hogy neked is az egész alsó karod össze van vagdosva mindkét kezeden? Mert ha igen, akkor szerintem felesleges a tetoválás, a hegek attól még látszódni fognak. Na meg persze szerintem az ilyen nagy tetoválás, főleg ha mindkét kezeden van akkor nem túl szép (persze kinek mi tetszik..)

Viszont ha csak az egyik kezeden vannak vágások és nem az egész karodon akkor szerintem a tetoválás megoldhatja.

2013. júl. 10. 14:03
 19/21 A kérdező kommentje:
Csak a balon. És nem össze-vissza, hanem egy kb 5-6 centis sávban a karom közepén, összesen 10 heg
2013. júl. 10. 17:55
 20/21 anonim ***** válasza:
jaj ez a semmitmondó tucattetkó...
2013. júl. 14. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!