Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Öt órás tetoválás?

Öt órás tetoválás?

Figyelt kérdés

Kinek van a felkarján nagyobb terjedelmű tetoválás és hogy viseltétek? Lefixáltuk az időpontomat és azt mondták kb 4-5 óra lesz, mire elkészül. Van már 2 kisebb tetoválásom de azok csak 1,5 órák voltak. Tudom, hogy mindenkinek más a fájdalomküszöbe, inkább arra lennék kíváncsi milyen módszert alkalmaztatok, hogy átvészeljétek. Én gondoltam arra hogy közben eszek szőlőcukrot stb.. szeretném kibírni szünet nélkül, mert utána csak rosszabb visszaülni!

Köszi előre is!

25/N

2013. júl. 8. 11:04
1 2 3
 21/22 LeftBehind ***** válasza:
100%
Szerintem inkább osszátok be 2 alkalomra a dolgot. Nekem van egy nagyobb kép az alkaromon,ami 6 óráig tartott ami azt jelenti,hogy kétszer mentem 3 órára. Hát többet nem is nagyon akartam volna kibírni egyszerre,bár az is igaz,hogy felkaron kevésbé fáj. Mindenképp egyél úgy fél órával előtte és vigyél magaddal egy fél literes kólát,az majd megtartja a vércukor szinted.
2013. júl. 9. 09:28
 22/22 A kérdező kommentje:
áhhhh lenyomjuk 1 alkalommal :) majdcsak nem halok bele :P
2013. júl. 10. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!