Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Öt órás tetoválás?

Öt órás tetoválás?

Figyelt kérdés

Kinek van a felkarján nagyobb terjedelmű tetoválás és hogy viseltétek? Lefixáltuk az időpontomat és azt mondták kb 4-5 óra lesz, mire elkészül. Van már 2 kisebb tetoválásom de azok csak 1,5 órák voltak. Tudom, hogy mindenkinek más a fájdalomküszöbe, inkább arra lennék kíváncsi milyen módszert alkalmaztatok, hogy átvészeljétek. Én gondoltam arra hogy közben eszek szőlőcukrot stb.. szeretném kibírni szünet nélkül, mert utána csak rosszabb visszaülni!

Köszi előre is!

25/N

2013. júl. 8. 11:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

hát az nagyon kevés. utána is rögtön csokit vagy szőlőcukrot bekapni.

én is mindig alig várom, de még annyi dolog van bele, és rossz bele gondolni:'D

2013. júl. 8. 12:53
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
én nem vállalnám be 1 alkalommal, kérnék még egyet :-) De ez én vagyok, mindenki más...
2013. júl. 8. 12:55
 13/22 A kérdező kommentje:
maga a minta végül is 22 centi hosszú és 13 centi széles lesz. itt inkább a színezés lesz ami elveszi az időt mert rengeteg szín van benne és a minta is aprólékos.
2013. júl. 8. 12:58
 14/22 anonim ***** válasza:

Lapockán tévhit, hogy fájdalmas, még soha senkivel nem találkoztam aki szerint tényleg az lett volna. Nem törvényszerű, hogy a csontosabb részeken annyival rosszabb, én pl. a két felkaromnál üvöltöttem a második óra után.

Módszerek nincsenek arra hogy "átvészeld", a 3. óra körül akármit csinálsz már nagyon fog fájni, mert addigra már nagyon meggyötört a bőröd. Olyankor kérhetsz a tetoválótól érzéstelenítő krémet, minimális felárral (általában olyan 1000 ft szokott lenni), az nagyon sokat segít. És igen, előtte egyél, de ne zabálj be, a szőlőcukornak meg maximum akkor van értelme ha kezdesz rosszul lenni, mert amúgy másra nem jó.

2013. júl. 8. 14:04
 15/22 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :) tévhit vagy sem, nekem bizony nagyon fájt a lapockámon.
2013. júl. 8. 14:10
 16/22 anonim ***** válasza:
abszolút egyénfüggő, tényleg.
2013. júl. 8. 14:16
 17/22 anonim ***** válasza:
Cegléden hol? az Eötvös téren?
2013. júl. 8. 15:19
 18/22 A kérdező kommentje:
nem, már elköltöztek onnan :)
2013. júl. 8. 15:25
 19/22 A kérdező kommentje:
de náluk igen
2013. júl. 8. 15:25
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát sok sikert hozzá, biztosan ügyi leszel és azt a kis szenvedést megéri!:))
2013. júl. 8. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!