Öt órás tetoválás?
Kinek van a felkarján nagyobb terjedelmű tetoválás és hogy viseltétek? Lefixáltuk az időpontomat és azt mondták kb 4-5 óra lesz, mire elkészül. Van már 2 kisebb tetoválásom de azok csak 1,5 órák voltak. Tudom, hogy mindenkinek más a fájdalomküszöbe, inkább arra lennék kíváncsi milyen módszert alkalmaztatok, hogy átvészeljétek. Én gondoltam arra hogy közben eszek szőlőcukrot stb.. szeretném kibírni szünet nélkül, mert utána csak rosszabb visszaülni!
Köszi előre is!
25/N
hát az nagyon kevés. utána is rögtön csokit vagy szőlőcukrot bekapni.
én is mindig alig várom, de még annyi dolog van bele, és rossz bele gondolni:'D
Lapockán tévhit, hogy fájdalmas, még soha senkivel nem találkoztam aki szerint tényleg az lett volna. Nem törvényszerű, hogy a csontosabb részeken annyival rosszabb, én pl. a két felkaromnál üvöltöttem a második óra után.
Módszerek nincsenek arra hogy "átvészeld", a 3. óra körül akármit csinálsz már nagyon fog fájni, mert addigra már nagyon meggyötört a bőröd. Olyankor kérhetsz a tetoválótól érzéstelenítő krémet, minimális felárral (általában olyan 1000 ft szokott lenni), az nagyon sokat segít. És igen, előtte egyél, de ne zabálj be, a szőlőcukornak meg maximum akkor van értelme ha kezdesz rosszul lenni, mert amúgy másra nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!