Öt órás tetoválás?
Kinek van a felkarján nagyobb terjedelmű tetoválás és hogy viseltétek? Lefixáltuk az időpontomat és azt mondták kb 4-5 óra lesz, mire elkészül. Van már 2 kisebb tetoválásom de azok csak 1,5 órák voltak. Tudom, hogy mindenkinek más a fájdalomküszöbe, inkább arra lennék kíváncsi milyen módszert alkalmaztatok, hogy átvészeljétek. Én gondoltam arra hogy közben eszek szőlőcukrot stb.. szeretném kibírni szünet nélkül, mert utána csak rosszabb visszaülni!
Köszi előre is!
25/N
Előtte mindenképp egyél, vigyál magaddal vizet, próbáld ki aludni magad, pihenj rá az eseményre. 4-5 órában biztos lesznek pár perces szünetek szerintem, de kell is tartani.
Én jól viseltem, bár mikor a belső részre került a sor az... khm. nem kellemes:)
hova mész tetováltatni, ha szabad kérdeznem?
Nekem egyáltalán nem fájt, sőt, még szeretem is az érzést.De lehet, csak mert mindig jó hangulatban megyek és alig várom az ujab tetoválást:D
23é
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!