Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nektek tetszene, ha egy ilyen...

Nektek tetszene, ha egy ilyen tengerimalacos tetoválást látnátok egy lányon?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik. Virág nélkül szeretném, csak maga a malacka. Milyennek találjátok?

2013. jan. 23. 10:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Imádom az állatokat,de ez már túlzás szerintem.
2013. jan. 23. 12:59
 12/21 SzilKa ***** válasza:

Egy szépen kivitelezett tetoválás formájában tetszene... Ez sajnos egy béna tetkó :)

Egy tetováló

2013. jan. 23. 13:09
 13/21 anonim ***** válasza:

de ez valakiNEK a tengerimalaca, amit gondolom azért tetováltatott magára, mert meghalt - mármint a tengerimalac, ami nyilván meghatározó szerepet játszott a tetoválás viselőjének életében.

te másnak a tengerimalacának a képét akarnád életed végégig magadon viselni? meg egyáltalán? egy tengerimalacot??:DDD

amúgy meg rondán is van megcsinálva. neked meg szerintem még érned kell egy kicsit ahhoz, hogy tetováltass.

2013. jan. 23. 13:26
 14/21 anonim ***** válasza:

Igen, valószínű, hogy ez a malacka a tetoválás viselőjéhez közel áll/állt, azért varratta magára.

Nagyon szeretem a tengeriket, nekem is van kettő, de nem tetováltatnám magamra őket. Máson nem zavarna. Van, aki a kutyáját, macskáját rajzoltatja magára.

2013. jan. 23. 13:40
 15/21 anonim ***** válasza:
hát szerintem felejtős...
2013. jan. 23. 14:22
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem pont ez a malackát akarnám, csak ilyesmi formában, igényesen. Sajátomat szeretném, akit már elveszítettem... És nem vagyok dedós, már bőven 20 felett vagyok. És nem a legfeltűnőbb helyre csináltatnám...
2013. jan. 24. 08:09
 17/21 anonim ***** válasza:
8%

egy döglött állatot ne varrass magadra!

inkább vegyél másik kettőt!

2013. jan. 24. 09:21
 18/21 A kérdező kommentje:
Van több is most is, de akkor is... Ő volt az első. Nagyon hozzám nőtt.
2013. jan. 24. 10:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha minőségi munka lenne, még azt mondanám pké.
2013. febr. 2. 12:23
 20/21 A kérdező kommentje:
Értem.
2013. febr. 2. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!