Milyen tetoválást csináltatnátok egy abortusz emlékére?
# 2/2
a bíró sem ítélkezik amig nem ismeri a körülményeket -.-
bár én ilyennek nem csinálnék tetoválást, de valami olyasmit amiben benne van a kezdődő élet de már a halál is. pl egy virág bimbó ami még épp hogy nyílik, de már egy szirma vagy levele lehulott....
Első-nagyon köszönöm a választ
Második-nem tudod miért kell megcsináltatnom addig légyszives ne beszélj így köszi
Ne ítélkezz addig, amíg nem ismered a körülményeket.
Másrészt meg mindenki maga dönti el, hogy mit kezd magával.
Én ilyen esetben nem tetováltatnék. Viszont, ha muszáj valamit mondanom, akkor biztos valamilyen idézet lenne.
# 7/7
még mindig nem tudod miért történt az abortusz úgy hogy még mindig ne ítélkezz...
Szerintem ha nem missed abortusz volt, akkor nagyon morbid dolog tetoválást csináltatni.
De amúgy neked kell tudni, hogy mi jut eszedbe ha rá gondolsz...
Fogamzásgátló tabletta mellett estem teherbe és a terhességem első szakaszában olyan gyógyszert szedtem a tüdőgyulladásomra ami miatt az orvosom azt javasolta hogy legyen így mert nagy a valószínűsége hogy nem lenne egészséges a kicsi.
Holnap lesz a műtét...de nagyon félek....
Az orvosod most jósolt vagy komoly tényeket közölt?
Nem értem a dolgot.
És mi baj a babával, az antibiotikum bántotta?
Még holnapig meggondolhatod, örökbe is adhatod, ha egészséges lenne:
Bár pont most nem jön be a honlapjuk.
Pf. 87.
Páty
H-2071
Email: alfa@alfaszovetseg.hu
06-30-9226-775
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!