Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen tetoválást csináltatnát...

Milyen tetoválást csináltatnátok egy abortusz emlékére?

Figyelt kérdés
Kicsire gondoltam
2013. jan. 22. 19:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Utolsó: tévedsz.

A genetikus nem csak genetikai betegségekkel foglalkozik. Az ő szakterülete eldönteni azt is hogy bizonyos gyógyszerek szedése esetén mekkora a kockázat.

Én pedig nem azt mondtam, hogy mindenképpen tartsa meg a gyereket, csak azt, hogy olyan embert kérdezzen meg, akinek ez a szakterülete, ha egyébként szeretné megtartani a gyereket.

És képzeld el, az orvos is tévedhet, főleg akkor, ha nem az ő kompetenciájába tartozik a dolog.

Hallottam már meredek dolgokat (pl. vetesse el azért vki, mert fogamzásgátlót szedett a terhesség alatt...), amit orvos mondott.

Még egyszer mondom: nem azt mondtam, hogy tartsa meg. Csak azt, hogy ha meg akarja tartani, akkor kérdezzen meg genetikust.

Ennyi.

2013. jan. 23. 11:16
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

1. én is elmennék genetikushoz

2. én egy indián élet-halál szimbólumot varrattam magamra hasonló történet emlékeként, bár minden nap gondoltam rá a tetoválás előtt is és most is.

Szeretem ezt a tetoválást, sírja nincs, valami kellett nekem ami marad belőle nem csak a lelkemben, hanem a testemen is.

Én kívánom, hogy jól dönts, hogy olyan döntést hozz, amit soha nem bánsz majd meg...Egyébként az én orvosom szerint az első 5-6 hétben nem károsítja a gyógyszer az embriót, hacsak nem arról van szó,hogy továbbra is szedned kell...

Ha mégsem tartod meg a kicsit mihamarabbi testi és lelki felépülést kívánok Neked és kívánom, hogy majd megfelelő körülmények mellett Anya lehess.

2013. jan. 23. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!