Tetoválás? Kérdés az, hogy ti csináltatnátok így, hogy tisztában vagytok azzal, hogy megöregedtek és akkor is ott lesz? Mennyire fájdalmas?
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írom e na mindegy is.
Szeretnék egy tetoválást csináltatni a felkarom belső felére (idézet lenne kb 4 sor és 7cm széles) biztosnak érzem magam és ott takarni is tudom ha úgy adódik a helyzet. De ha belegondolok idős koromra nem egy szemet gyönyörködtető látvány lesz ugye,mondjuk akkor ki nézi már és leszedetni is lelehet a mai világban.
nekem az alkarom belső felén van, mindkét kezem egy-egy 7centis minta.
őszintén: nem érdekel, hogy fogok kinézni öreg koromban, akkor mr úgy is mindegy.
lesz még több tetoválásom is, az ilyen "jaj öregen, hogy fogok kinézni"-dolgok nem érdeleknek, a tetoválás akkor a fiatalságom emlékeként lesz a testemen.
Majd ha 18 leszek, csináltatok egyet. A dolog fájdalom-részével nincs bajom, a tûket is nagyon jól viselem. Ha idôs leszek boldogan fogok a tetkó(i)mra nézni, eszembe fogják juttatni a fiatalságomat. Fiatalkorodban kell jól érezni magadat, idôskorodban meg visszaemlékezni rá.
(Zárójelesen megjegyzem, hogy nem tudhatod, hogy téged mikor ér majd el a halál. Lehet, hogy meg se érted, hogy öreg legyél.)
18ezer volt a kettő együtt (párban van a minta) budapesti bevárosi szalonban.
fájni nem fáj, kellemetlen volt és "érdekes". ahhoz tudnám hasonlítani, mikor a bőrödet pl:. körzővel, vagy valami élesebb tárggyal megkarcolod erősebben.
nekem jobb oldalt a bordáimon, fölötte egy kétsoros idézet, egy a vádlimon, és mindkét combomon van elég nagy minta, és nemsokára megyek megint. egyik sem volt fájdalmas pedig mindenki bef.osatott hogy a bordákon a legrosszabb. Nem hiszem hogy öreg koromra megbánnám, alaposan meg kell gondolni mit varratsz magadra, ennyi a titka. ha a tetoválásodnak jelentése van azt öregkorodban is szívesen fogod nézni.
Én teljesen letojom hogy később hogy fog rajtam kinézni :) Mármint nem divatból csináltattam, hanem nekem van egy jelentése, ami akkor is lesz, ha majd öreg és ráncos leszek. ráadásul a hátamon van, így el is tudom takarni (majd felkapok egy otthonkát :D) nekem 10.000 Ft volt, kb 4X8 cm-es a tetkó. Nemrég csináltam.
Hát fájdalom... nekem 3 virág van a mintában, azok fájtak eléggé... (ahhoz tudom hasonlítani, mintha késsel karcolgatnád a bőröd) Viszont elvileg gerincen tök fáj, na az nekem nem volt fájdalmas, csak kicsit kellemetlen :) Ki lehet bírni :)
Én is gondoltam: mi lesz, ha megöregszem, jaj...
És ha nem élem meg? A nagyapám mikor kollégista volt, akkor a karja belső felére csináltatot.t (nem nagyot...)
Igaz, fizikai munkát végez, szal jó kondiban van, de igazából nincsen semmi baja. :)
Nem érdekel mi lesz öregkoromra.
Láttam öregeket tetkóval, google segít :D, és nagyon jók maradtak a tetoválások, pedig azok szinte egész testesek voltak. Amúgy is többet vagyok fiatal.
Vigyázz magadra, sportolj, és akkor a bőröd is meghálálja, amennyire a genetika is engedi.
Nekem a két felkarom van tele, a mellkasom, van a lapockámon, bal lábam belső felén és tele leszek körbe-körbe ruha alatt.
Fájni fáj, nekem a kontúr nem szokott, a színezés annál inkább, meg mivel színes, ezért többször vissza kell menni egy-egy helyre, így 2-3-4 óra után már kellemetlenke, de mivel imádom a tetkókat kibírom. :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!