Van most olyan lehetőségem, hogy ingyen piercingem, tetoválásom lehessen. Ti milyet csináltatnátok a helyemben?
Szakember természetesen, stúdióval, jó munkákkal!:)
18 éves lány vagyok, hívő, de nem az az elvakult, szóval keresztes tetkó szóba jöhet. Van már egy köldök pc-m. Egyszerűen mindig akkor van pc vagy tetkó ötletem amikor ilyenre nincs lehetőség(ingyen tetkó+pc) Ezért kérnék tanácsot. Nem divatból csináltatnék, szeretem az ilyen dolgokat. Nem szeretnék az arcomra csináltatni, minden más hely tetszik :)Ihletet szeretnék meríteni, szívesen venném ha küldenétek linkeket:)
A nyelvpc nekem is bejövős, csak két dolog miatt félek: valaki azt mondta, hogy ez apró sérüléseket okoz a szájban amibe belemennek a bacik, és ettől el tud kapni egy csomó fertőzést. a másik meg az hogy pici a szám belülről, és hogy nem szorítaná e ki a helyet a piercing?
Ami még nagyon bejövős: második füllyuk, back dimples piercing fehér microdermal kristállyal.
[link] ez a keresztes tattoo. huhh még a monroe tetszik, de arcra nem jöhet szóba, mert szigorú suliba tanulok. hát a fülporcos pc-t nem vállalnám be, mert zavarna sztem, vagy máshol microdermal :) ég várok ötleteket és köszönöm az eddigieket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!