Ti, hogy vagytok ezzel?
Ma a fókuszban az volt a kérdés,hogy:Önnek megváltozik a véleménye valakiről, ha megtudja, hogy tetoválva van? és az eredmény:Igen: 66 % Nem: 34 %...
Mégis miért?Attól még ugyanaz az ember marad.Oké ez a vélemény lehet pozitív is,de itt szerintem a negatívra gondoltak.Nem zavar túlzottan,de akkor is egy kicsit érdekesnek találom.
Az utolsó hozzászóló megmondta sajnos a tutit...
De talán pár évvel ezelőtt még magasabb lett volna az igen százaléka. Ez van.. Sokáig mi maradunk a rosszak, a sötétség meg az uralkodó szín.
De például édesanyámra büszke vagyok, mert meg bírtam győzni, hogy attól még ugyanaz a becsületes, "kidolgozomabelem" ember vagyok, csak gyönyörűséges képekkel:). Ő már szerencsére nem macerál ezzel, a munkahelyemen meg rengeteg embernek van tetoválása, úgyhogy ott se kapok negatív megjegyzést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!