Lányok, ti hogy vagytok ezzel?
Én nem hordok cicanadrágot, mert rosszul vagyok tőle.
Úgyhogy nálam vagy egy csinos farmer vagy egy csőnadrág fazonú fekete vagy fehér nadrág a nyerő. Hozzá pedig általában ujjatlan felső (de semmiképpen sem haspóló), ékszerek, erősebb smink és tűsarkú cipő.
Attól is függ hogy milyen helyre mész, általában olyan helyre megyek ahol az alter és deszkás stílus dominál, és az én stílusom is hasonló :) ezért csőnadrág, ing, vagy top meg valami cipő, de semmiképp sem magassarkú, tornacipő vagy deszkás cipő...ki is néznének onnan ha szoknyába vagy ilyesmiben mennék :)
de ha a helyi "diszkóba" megyek :D (ilyen nem sűrűn van) akkor egy ici-picit lányosabban öltözök (főleg ha a barátnőm rám erőszakol valami rövidet...) mivel onnan csőgatyában és deszkás cipőben néznének ki
bocsi hogy hosszú lett 17/L
Rajtam ugyanolyan utcai ruha van(póló, kapucnis pulcsi, egyenes szárú nadrág, deszkáscipő), mint mindig. Mivel nem ilyen "elit" helyekre (wájt éndzsöl meg társai) járok.:D És nem metált, meg rock-ot meg ilyeneket hallgatok :D
De most miért adnám ki magam másnak, ha pl vannak olyan helyek, ahol nem kérik, hogy öltözzek p!csának? Ha nem érzem jól magam egy ruhában, én nem tudok bulizni -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!