160 cm és ez körüli lányok! Hány kg ok vagytok?
Figyelt kérdés
Én 160 cm vagyok, igazából mar hozzászoktam, de szerintem eléggé nagy kiszúrás mert pl 2 kg sokkal elonytelenebbül látszik rajtunk mint egy 170+ os csajon. Mi számìt ehhez a magassaghoz vekonynak? Normálisnak?ducinak? :)2011. aug. 4. 17:47
1/23 anonim válasza:
Én 165 vagyok 52 kiloval.
Az, hogy a kilók hogy látszanak meg rajtad, az elég genetikai kérdés is, de engem pl. csak dicsértek, hogyha 2-3 kilót sikerült felszednem. (nagy nehezen, mert nehezen hízok.)
Az, hogy mi számít ehhez vékonynak, normálnak, ducinak az a korodtól is függ.
3/23 anonim válasza:
156cm 49kg / most diétázom de amúúgy 46 szeretnék lenni. Sajnos rajtunk, alacsonyokon tényleg jobban meglátszik a felesleges kilók..
5/23 anonim válasza:
160 cm 47 - 50 kg között ingadozom, bár most nyáron szerencsére inkább 47 - 48 kg
7/23 anonim válasza:
160 és 45 kg, de még így sem tartom magam valami hűde vékonynak..
8/23 anonim válasza:
jézusatyaúristen...
168 centi vagyok és 64 kiló...én vagyok köztetek a bálna-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!