Lányok! Ti ellenségesebbek vagytok egy nálatok szeb nővel?
Én azt tapasztalatam,hogy sokak féltékenyek rám,a szemembe kedveskednek,de a hátam mögött csak a hibát keresik,rosszindulatúak.(Sokan mondták,hogy jól nézek ki,jó az alakom)
Persze az igaz barátaim nem,de ha új környezetbe kerülök,rögtön felmérnek,néznek,susognak.
Ezt már a barátom is megjegyezte,hogy engem több nő néz meg mint Őt.
Ez biztos flegmaságnak tünik,de nem azért írom,hisz itt névtelen lehetek.Sosem vagyok nagyképű,segítőkésznek és őszintének tartom magam.Persze sok hibám is van,de nem értem mivel vívom ki az ellenszenvüket.Férfiakkal jól kijövök.
Ti is tapasztaltok hasonlókat?
Ha jófej az adott lány, akkor semmikép sem, meg is szoktam dicsérni, ha valaki csinos/szép.
Ami azt illeti viszont szép, de beképzelt/bunkó lánnyal még nem találkoztam, csak olyannal, aki azt hitte, hogy gyönyörű, és közben sokan rajta röhögtünk. Reméljük nálad nem ez a helyzet.
Én nem tartom magam kiemelkedő szépségnek,sokat válltoztatnék magamon ha lehetne,de a visszajelzésekből itélve nem vagyok csúnya.Tudtam,hogy nagyképűnek fogok tűnni,végülis így átolvasva a kérdést,tényleg úgy jön le:)
Sok férfi megnéz az utcán,fütyülnek,udvarolnak(pedig nem öltözködöm ri...osan.)
Igen,ismerkedés után rögtön mondják,hogy nem ilyennek képzeltek, unszimpatikus voltam:)
Azért vannak rendesek is,nem álltalánosítok,csak az esetek többsége ilyen...nekem így jön le:)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!