Ti, hogy vagytok ezzel?
Ma a fókuszban az volt a kérdés,hogy:Önnek megváltozik a véleménye valakiről, ha megtudja, hogy tetoválva van? és az eredmény:Igen: 66 % Nem: 34 %...
Mégis miért?Attól még ugyanaz az ember marad.Oké ez a vélemény lehet pozitív is,de itt szerintem a negatívra gondoltak.Nem zavar túlzottan,de akkor is egy kicsit érdekesnek találom.
ez az emberi butaság...
ha előjön a szó bárhol a tetoválásokról,akkor mindenki azokra gondol,akiken nincs már hely se,úgy kivannak varrva és eszükbe se jut,hogy vannak ízléses és visszafogott minták is...
köszönöm szépen Kérdező...látom te azért megértetted mit is szerettem vna kihozni belőle. :)
nekem is van,hiába szép és csak 1szolid visszafogott "apróság" mégis betalálnak az idióta kérdések és a prűd emberek...:/ :)
Lássuk csak a véleményeket!
Van egy TV műsor, amiben tényeket is mutatnak.Minden attól függ, hogy kit és mikor kérdeznek.
Nézőpont kérdése minden.Ezt a média bármikor irányíthatja.
Nekem van egy motorom. Minden alkalommal felfigyelek,amikor motorosbalesetet mutatnak. Csak minden alkalommal ez akkor következik be, amikor a motoros a hibás!!!
Szóval amikor az autós, vagy gyalogos , vagy bármely másik közlekedő a hibás, akkor ez nem hír.
Volt olyan személyes ismerősöm, akin keresztül ment egy vén fickó "dácsiával"!
Huppant az autó rajt, amikor áthajtott a motoron és a motoros betörte a szélvédőt a sisakkal.
Erre az öreg azt nyilatkozta, hogy észre sem vette! Aztán amikor a rendőrök megkérdezték tőle, hogy miért nem vette észre, akkor erre: "aszittem kutya vót"!!!
Nem kapott semmit és mai napig vezet!
Vagy amikor napi szinten veszélyeztetik az életem az idióta vezetők, akkor erről semmi nem számol be. Mikor két kamion (terepjáró-fullosautó) jön a kanyarban velem szemben és be kell mennem az árokba, vagy amikor a traktoros telehordja az utat a sárral, ez nem hír.
Városban megyek 50-el, kettesével egymás mellett előznek az autók. Ez sem hír!!!
Van a megengedett sebesség, amit lehetőség szerint betartok, mert fontos a biztonságom és persze a szabályok betartása is, de ez sokakra nem vonatkozik.
Most gondolkodjunk el azon a kérdésen, hogy ki az aki betelefonál és sms-t küld???
Persze az, aki felháborodva: Na majd én most megmondom....
Ezt nem csak ezzel kel megfigyelni, hanem mással is igaz lesz.
Ez a nagy magyar igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!