Annyira imádok nő lenni ( még a sok szenvedéssel is együtt) Ti hogy vagytok ezzel?
Én rosszul vagyok ettől a felfogástól.
Nőnek biztos marha jó lehet lenni, mint ahogy a férfilétnek is megvannak a szépségei és árnyoldalai, de akinek az első pro gondolatai a ruhák, cipők, sminkek, az egy hülye p.csa és nem nő. Ezzel a felfogással szégyent hozol azokra a nőkre, akiket emberszámba lehet venni a társadalomban, mert megdolgoztak érte.
Puszika
Hogy a legtöbb nővel ellentétben te mennyire okos vagy? Hogy milyen sok mindenről van szilárd véleményed és tudomásod?
Vagy valami ilyesmi.. de a cipők.. annyira ledegradáló.
Biztos le leszek pontozva de engem kiborít, hogy nő vagyok. Minden nap sírni lenne kedvem ha csak eszembe jut...
Örülnék ha belül is nőnek érezhetném magam és örülni tudnék annak, hogy nő vagyok. Ahogyan mások teszik. De én egyáltalán nem örülök neki, gyűlölöm!
Pasinak se a legjobb lenni, annak is van jó és rossz oldala. De én százszor inkább lennék férfi, mint nő.
16:35
Teljesen meg tudlak érteni. Én utálom hogy nő vagyok, sosem éreztem annak magam. 25 éves vagyok, jó csajnak tartanak, de én egyszerűen utálom, azt hogy nő vagyok, hogy úgy nézek ki ahogy, hogy elvárják hogy tökéletes legyek, meg minden mást is utálok amitől nő vagyok. Sokkal jobban szeretnék pasi lenni. Néha úgy érzem az élet kicseszett velem és rossz testbe rakott. De hát nem lehet mit tenni ellene... :/
17:36
El se hiszem, hogy valaki képes megérteni. Ahhoz vagyok szokva, hogy furcsának tartanak és sokan inkább beszólnak.
Én is padlón vagyok már amiatt, hogy úgy kell öltözködnöm és kinéznem, ami nem én vagyok. És ha kicsit is változtat az ember senki nem érti meg és egyből teszik a megjegyzéseket, őrület...
Én mostanában jutottam el oda, hogy teszek az egészre azt fogom megvenni ami nekem tetszik és úgy fogok viselkedni, ahogy akarok. Elegem van abból, hogy az egész életem egy hazugság. Így is kb. bolondnak tartanak, akkor már ugyan mindegy, hogy mennyire :)
"Néha úgy érzem az élet kicseszett velem és rossz testbe rakott" én amióta élek minden nap, minden percében így érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!