Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Annyira imádok nő lenni ( még...

Annyira imádok nő lenni ( még a sok szenvedéssel is együtt) Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Annyira jó hogy vannak ruhák cipők sminkek stb..:) vannak olyan napok amikor olyan jó érzés hogy tudom nő vagyok!!
2009. jún. 30. 15:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Néha én is imádok, bár legtobbszor lennék inkább fiú...

Mindkettonek vannak elonyei és hátrányai is.

2009. jún. 30. 20:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Nincs is annál izgatóbb, mint egy okos nő. Sajnos a nők többsége olyan (félre)neveltetésben részesül, ami nem ösztönzi az esze használatára, a társadalom meg nem azért jutalmazza mert valami okosat mondott, vagy érdeklődést fejez ki valami iránt gyerekkorában, hanem mert ..szép.. a média is azt súlykolja sajnos, hogy szőke herceg, anorexia, műmell, csöcskitolás, sminkelés és k.rválkodás, úgyhogy minden tiszteletem azoké, akik értelmiségi nőként jöttek ki ebből a társadalmi vesszőfutásból, amit felnőttéválásnak neveznek.
2009. jún. 30. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, még csak 19 vagyok és egész eddigi tinédzser koromban nem szerettem lány lenni. Így a vége felé eléggé kikupálódtam, sokkal csinosabb is vagyok, figyelek magamra, de. Én a fenébe kívánnám az egész cicomázást :D

Amit élvezek abban hogy nőnek születtem, hogy léteznek férfiak és én lehetek a "gyengébbik" nem, megvédhetnek, lehetek érzékeny és törékeny, ápolt és művelt. Talán a művészlelkületem miatt van, de nekem ez az életérzés jelenti azt hogy nő vagyok, nem egy smink, hanem például egy gyengéd tekintet,amiben több érzés van mint egy kikent füstös szemben.

2009. júl. 1. 12:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Én épp azt utálom, hogy én vagyok a "gyengébbik" nem.

Emiatt nem ismernek el és nem úgy tekintenek rám.

És ha nem vagyok törékeny és kis aranyos már nem tudnak velem mit kezdeni és kiközösítenek (nem mindenhol). Mert, hogy egy nő nem viselkedhet így. Hát márpedig de, én így fogok.

2009. júl. 2. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!