Legyen tetoválásom?
Figyelt kérdés
nagyon szeretnék már 3 éve ,de még csak 15 vagyok és nem is gondolom hogy 18 éves korom elött legyen csak ..nem tudom,mert én nagyon szeretnék,de a szüleim meg a testvérem nem és nem tudom mert elégé vissza fogott meg "jól nevelt" és tényleg nagyon szeretnék,de félek hogy ha felnövök és anya leszek akkor majd meg bánom.szóval azt kérdezném hogy akiknek van tetoválásuk azok nem bánták meg? meg mennyire fáj amúgy? meg ilyesmik. (:2012. dec. 7. 13:44
1/2 anonim válasza:
20 évesen csináltattam egyet a bokámra. Fájt, de kibírható volt. Anyámnak nem tetszett az ötlet sem, pedig már felnőtt voltam, nem is laktam már otthon. Aztán megbékélt vele. Én nem bántam meg, most várom a babám és úgy gondolom, hogy ha nem feltűnő helyen van vagy nem az egész tested van televésve, akkor simán belefér egy-két motívum.
2/2 anonim válasza:
15 evesen meg varj egy kicsit.
Egyreszt meg növesben vagy, ahogy a böröd is, igy nagyon sok helyen megnyulhat a tetovalas. Ergo nagyon csunya lesz.
MAsreszt 15 evesen senki nem fog elvallalni, csak egy utolso sunyi "tetovalo" aki meg jol el is szurja a tetovalasod.
En ajanlom, hogy valasz ki egy mintat es tedd ki a faladra, ha tetszeni fog 1 ev mulva is akkor tetovaltasd igy biztos, hogy nem banod meg.
A fajdalom meg egyen függö. Van aki 4-5 akar 10 orat is kibir minden erzes nelkül, van akinek mar 10 perc utan faj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!