Hova tetováltassam ezt a mondatot?
Figyelt kérdés
“Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” Ha elolvasom akkor olyan érzésem van hogy semmi sem lehetetlen. Lehet hogy valakinek hülyeség meg minek tetoválok de nekem fontos. Erőt ad a nehéz helyzetekben.2012. nov. 10. 07:10
1/13 anonim válasza:
pl. a talpadra.....ülsz a vizsgabizottság előtt.....leveszed a cipőt,zoknit....elolvasod és erőt ad és ezt majd látják benned,elhiszik és tudják,hogy erős vagy,hogy egy szorult helyzetben ezt meg tudtad tenni....
2/13 anonim válasza:
Én valószínűleg vagy a hátamra vagy a karomra tetováltatnám :)
3/13 anonim válasza:
Én a felrakom belsejére tetováltatnám...
De ott vagyok fáj.
Van már tetkód?
4/13 A kérdező kommentje:
még nics ez az első és ezért nem tudom hogy hova
2012. nov. 10. 09:01
5/13 anonim válasza:
Csuklóra. Bár ott sem túl kellemes érzés...
6/13 anonim válasza:
A homlokodra. Így tudod másnak is a leghamarabb átadni ezt a "semmi sem lehetetlen" érzést!
7/13 anonim válasza:
belső szemhéjadra, az mindig szem előtt
8/13 A kérdező kommentje:
néhány ember nem normális, írtok ide minden hülyeséget
ha nem tetszik amiért magamra akarom tetoválni akkor ne írjatok
2012. nov. 10. 11:37
9/13 anonim válasza:
Akkor az alkarodra, ott tudod olvasgatni. :)
Én is alkarra fogok tetováltatni egy fontos szimbólumot, ami mindig eszembe juttatja hogyan győztem le egy szörnyű, pánikbeteg korszakomat.
10/13 anonim válasza:
gondolom még fiatal vagy, nincs stabil munkahelyed, stb. mindenképp olyan helyre tetováltass, amit könnyű eltakarni. akár tetszik,akár nem,előrelátónak kell lenni. has, hát, comb, vádli, felkar, stb. a tetkó különben sem arra van,hogy egész nap nézegesd/nézegessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!