Tatám emlékére melyik mondatocskát tetováltassam magamra? (lent)
Figyelt kérdés
endless love
love you always
together forever
with you forever
we only part to meet again (ez nagyon tetszik meg a többi is..)
2012. máj. 11. 09:00
2/9 anonim válasza:
szerintem is az utolsó, a többi inkább szerelmi témájú
3/9 A kérdező kommentje:
Én is azt hiszem az a legjobb... Nagyon szeretem őt és tudom, hogy egyszer újra találkozni fogunk, ez könnyít kicsit a mostani helyzeten...
2012. máj. 11. 09:54
4/9 A kérdező kommentje:
Már a betűtípust is kinéztem és itt lesz a tetkó mint a lánynak, csak azt nem tudom előre vagy hátra nézzen a felirat..vagyis hogy fentről vagy lentről kezdődjön. :S
2012. máj. 11. 09:55
5/9 anonim válasza:
de cuki vagy :D jó ötlet! támogatom :P
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.. És erre a betűtípusra gondoltam: [link] csak picibbe. És azt hiszem úgy lenne a jó, hogy fentről kezdődjön az írás, vagyis elölről látszódjon, nem úgy mint az előző képen a tollas lánynak. Szerinted? :SS
2012. máj. 11. 10:16
7/9 anonim válasza:
a betűtípus jó, de legyen függőleges szerintem, pont mint a lánynak...az olyan elegáns és szép..a vízszintes kicsit olyan könyv hatás...mintha egy élő könyv lennél és teleirtak volna...mindenképpen a függőleges!
8/9 A kérdező kommentje:
Igen-igen, függőleges lesz, nekem is úgy tetszik jobban :)! Még azt nem döntöttem el csupán, hogy hogyan legyen, fentről vagy lentről legyen olvasható.. Á nagyon határozatlan vagyok most. :S
2012. máj. 11. 10:50
9/9 anonim válasza:
Elmult mint szäz gondolat, de tettek örzik, nem szavak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!