To do one's teeth kifejezés mit jelent? írna valaki egy könnyebb mondatocskát?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 14:01
1/8 anonim válasza:
To do one's teeth, more often than not, means to brush, floss one's teeth. The phrase also means having some dental work done.
2/8 A kérdező kommentje:
ezt hol találtad?
2011. dec. 3. 17:13
3/8 anonim válasza:
Nem talaltam, hanem igy hasznaljak angolul beszelo orszagokban.
4/8 A kérdező kommentje:
magyarul?
Tudod nem értem,nem tudom lefordítani,és még a google fordító is hüleséget hoz ki. :-(
2011. dec. 4. 09:22
5/8 anonim válasza:
To do one's teeth, more often than not, means to brush, floss one's teeth. The phrase also means having some dental work done.
"To do one's teeth" legtobbszor a fogtisztitast, flosszolast jelent.
Ez az angol kifejezes utalhat fogaszati kezelesre is.
6/8 A kérdező kommentje:
köszike, és mikor utalhat? hogy képzeljem el?
2011. dec. 4. 14:18
7/8 anonim válasza:
Mondat kornyezet es cselekedmanyi kornyezetbol is le tudod vonni.
Peldaul valaki reggel keszulodik munkaba, es azt mondja: Better do my teeth. Akkor megy fogat mosni.
Ha beszelgetsz valakivel es mondja menni kell neki, nincs ideje, "Need to have my teeth done, have an appointment to have my teeth done, going to the dentist to have my teeth done," akkor tudod hogy fogorvoshoz megy, csinaltatni a fogat.
8/8 A kérdező kommentje:
köszike,már értem :-)
2011. dec. 4. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!