Akik piszkosabb melót végeznek hogy oldották meg a tetoválást?
Figyelt kérdés
Gyárban dolgozok, ahol olajos és fém forgácsos tud lenni a kezem/karom, kesztyűt kell viselni munka közben.
Most itthon voltam 2 hetet, így az első tetoválásra tudtam itthon vigyázni elég sokáig, viszont szeretnék többet is karomra.
Legközelebb 2 hetet nyáron leszek itthon, akkor nyilván nem fogok tetováltatni a forróságban, aztán megint így decemberben, de nem akarok addig várni. 2 hét szabi/táppénz évközben nem opció.
tegnapelőtt 17:40
11/12 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy legalább 1 hétig nagyon könnyen elfertőződik.
tegnap 16:53
12/12 Metionin válasza:
Dehogyis, 1 hétnél már ott az új hámréteg rajta, csak nagyon vékony és sérülékeny. Vigyázni kell rá még egy jó hónapig míg több hámréteg kinő rajta de belemenni már nem fog semmi ha nem sérted fel az új bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!