Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Akik piszkosabb melót végeznek...

Akik piszkosabb melót végeznek hogy oldották meg a tetoválást?

Figyelt kérdés

Gyárban dolgozok, ahol olajos és fém forgácsos tud lenni a kezem/karom, kesztyűt kell viselni munka közben.

Most itthon voltam 2 hetet, így az első tetoválásra tudtam itthon vigyázni elég sokáig, viszont szeretnék többet is karomra.

Legközelebb 2 hetet nyáron leszek itthon, akkor nyilván nem fogok tetováltatni a forróságban, aztán megint így decemberben, de nem akarok addig várni. 2 hét szabi/táppénz évközben nem opció.

tegnapelőtt 17:40
1 2
 1/12 Metionin ***** válasza:
Az első tetkómnál nyomdában dolgoztam, festék, festékpor, sima por szállt mindenhol. 2 óránként, minden szünetben fólia le, mosás, kenés, új fólia. Semmi baja nem lett. Csináltasd pénteken, hétvégén kilevedzi magát, hétfőn már sokkal "szárazabb" lesz. Vagy időzítsd valami hosszú hétvégés cucc elé az utolsó munkanapra, pl. a húsvét előtti csütörtök, ott 4 napig nem kell dolgozni menni. Melóban nem árt kicsit tovább fóliázni azért de ha odafigyelsz, nem lesz baj.
tegnapelőtt 21:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha lefoliazod es rabeszel ruhat,az n em jo?
tegnap 01:30
 3/12 A kérdező kommentje:

Bent a csarnokban olyan meleg van, hogy pólóba vagyunk.

A mostani tetoválásomra olyan Second skon fóliát rakott a tetováló, talán olyannal áttudnám vészelni. Nekünk egyszer van hosszabb szünet egy nap, akkor megtudnám takarítani.

tegnap 05:05
 4/12 Metionin ***** válasza:
Akkor second skin, azzal nem lesz gond. Nekem is az volt legutóbb, csak akkor már nem dolgoztam piszkos helyen. Csak azt akkor nem kell takarítani.
tegnap 13:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor abból 1 kitart addig egy műszakot?
tegnap 14:16
 6/12 Metionin ***** válasza:
Napokig fent lehet. Nekem 2 nap után kellett levenni, addig semmit nem kellett vele csinálni.
tegnap 15:52
 7/12 A kérdező kommentje:

Én már masnap levettem, mert egy darabon feljött magától és ott szabadon volt a tetovált a felület.

Csak ha napokig fent van, akkor hogy kenem be legalább 3szor bepantennel?

tegnap 16:06
 8/12 Metionin ***** válasza:
Second skin esetén nem kell kenni, az a lényege. Felrakják, a megadott idő után leveszed vagy a tetováló leveszi és annyi. Kenegetni majd utána kell amikor már nincs fent a second skin.
tegnap 16:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam 1-2 hétig folyamat azt használnám(cserélgetve).
tegnap 16:26
 10/12 Metionin ***** válasza:
Annyi ideig nem kell a sima fólia sem. Ameddig nedves a tetkó és folyik belőle cucc, addig kell fóliázni. Second skin alatt ez 2 nap alatt általában megszűnik, sima fóliával is 3 nap az ajánlott, annál tovább nem kell. Nekem egyikből sem jött cucc 3 nap után. Addigra zárt a seb és nem megy bele csak úgy semmi. 1-2 hétnél már bőven hámlik vagy le is hámlott.
tegnap 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!