A franciák vagy az angolok piszkosabbak?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 00:12
1/9 anonim válasza:
Barátnőm évekig volt au pair és bejárónő Franciában, azt mondja irtó igénytelenek a higiéniára. Sokat járt Angliában is, róluk nem mondott ilyet.
2/9 anonim válasza:
Mindket nep igenytelen egyetemben a magyarrral.
3/9 anonim válasza:
Londonban a belvarosban kevesbe tunik fel, mert akkora az embertomeg - foleg egy delutani csucsban - hogy nem veszed eszre, ha szemet van. Parizsban jobban szembetunik. Videken egyik helyen sem tapasztaltam olyat, mint akar Magyarorszagon, hogy a szemet szetdobalva az utcan, vagy csikkek a foldon.
Roma es Napoly sokkal durvabbak, ott konkretan all a mocsok kupacban.
(Turistaszemmel irtam, tartosan nem eltem kint)
4/9 anonim válasza:
Tényleg megbántom a széplelkedet kedves kérdező, de ez az utazási topic. Ha majd egyszer utazol, ráérzed, a népek nem mocskosak, és a hozzájuk való viszonyulást nem a fürdőkádak számában, minőségében mérjük. Főleg kérlek ne vedd a szádra a franciákat ostoba magyar parasztként. Tudod, ha a magyar vidéki bunkón múlna, még mindig a szarszag lenne a menő, és nem a francia kölni.
5/9 anonim válasza:
Édesebb az orromnak a legbüdösebb magyar szarszag, mint a legillatosabb francia parfüm, mert a MIÉNK!
6/9 anonim válasza:
Arról nbem is beszélve, hogy a Francia sajtok is büdösek! A legbüdösebb nép tehát a FRANCIA és ezen a kölnieik sem segítenek !!
7/9 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy az angolok eléggé igénytelenek. Büdösség, csapzottság, pisztolytáska stb. Franciaországban nem láttam ilyent (mondjuk csak Provence-ban voltam).
8/9 anonim válasza:
Angliaban meg a rendorok sem hordanak pisztolyt es pisztolytaskat, szoval nem tudom, te hol jartal.
Kerdezo, sohase altalanosits. Magyarorszagon sem minden magyar bunko, ahogyan az angolok vagy a franciak kozul sem mindegyik piszkos.
9/9 anonim válasza:
pisztolytáska = mikor a hónaljnál átizzadod a ruhádat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!