Szerintetek Budapest vagy Róma a piszkosabb város?
Sok helyütt azt olvastam, hogy Róma az európai fővárosok közül az egyik legmocskosabb, ez pedig elég szomorú, tekintve, hogy egyébként a világ egyik legszebb városa.
Nemrég voltam először ott és azt kell, hogy mondjam, én kellemesen csalódtam. Nemcsak a belvárosban jártam, mert a szállásunk egy külsőbb kerületben volt, s számomra tisztábbnak tűnt a magyar fővárosnál, ami viszont szerintem évről-évre, sőt szinte napról-napra undorítóbb.
"Nemcsak a belvárosban jártam, mert a szállásunk egy külsőbb kerületben volt, s számomra tisztábbnak tűnt a magyar fővárosnál, ami"
Kérlek ne, szánalmas, ahogy próbálod itt előadni magad.
Az V ker a többi belvárosi kerülettel egy etalon, főleg az előbbi.
Az, hogy a Hős utca tré, az már más tészta.
Szal pár sort írhatnál pontos utcacímekkel....
Hát, nem tudom. A Deák tér is az V. kerület, márpedig kevés visszataszítóbb hely létezik annál (talán csak a Blaha rosszabb). Saját szarukban-húgyukban fetrengő csövesek, kiüritetlen kukák, mérhetetlen bűz. És ez a belváros közepe.
Rómában egyébként a Tuscolana vasútállomás környékén volt a szállásom, ami híresen az egyik legrosszabb hely az olasz fővárosban.
"Deák tér is az V. kerület, márpedig kevés visszataszítóbb hely létezik annál"
???
Szerintem te azt se tudod, hogy hol van a Deák tér :)
Fölösleges beszélni, Róma egy kalap szar Budapesthez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!