Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mikor lehet vízbe menni...

Mikor lehet vízbe menni tetoválás után?

Figyelt kérdés
15.-én csináltattam a csuklómra egy 3cmes tetoválást, csak vonalakból áll (2db csillag). Most 3napos, mikor mehetek vele fürdőre? És meddig kell fóliáznom?

jún. 17. 12:31
 1/6 Metionin ***** válasza:
A tetováló nem mondta el? A standard fóliázás általában 2-3 nap 3óránként csere, kenegetés. Second skin fóliával a tetováló mondja meg, hogy mikor veheted le, addig nem kell piszkálni. Strand, szoli, napfény pedig 1 hónapig tilos.
jún. 17. 13:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt nem mondta el, mert nem a fóliázás hive. De én szeretném fóliázni meg muszáj is mert lovagolok és ott a por, a szőr minden bele megy.
jún. 17. 17:14
 3/6 Metionin ***** válasza:

Ha már nem nedvedzik és nem tolja kifelé a festéket, akkor nem kell fóliázni, az első 3 napra szokták ajánlani. Kenegetni mit ajánlott a tetkós?

Mivel a naptól óvni kell, letakarod és nem megy bele a por meg a szőr, már ha nem levedzik már de 3 nap alatt általában ez lezajlik.

jún. 17. 20:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Bepanthent ajánlott, 3-4 óránként cserélem a fóliát és akkor lemosom és bekenem. Annyira már nem tolja ki a festéket de mivel kenem így is beleragad minden, de az sem jobb ha kint vagyok és alá izzad.
jún. 17. 20:34
 5/6 Metionin ***** válasza:
Próbáld ki fólia nélkül és csak kenéssel, nagyon vékonyan, 4 óránként. Van, akinek 4-5. napon már hámlani kezd, akkor már nem szokták fóliázni. Kint meg úgyis rá kell húznod valamit a napfény miatt, lovaglás után lemosod, bekened és annyi.
jún. 17. 21:00
 6/6 anonim válasza:
Nem a fóliázás híve?? Hivatásos tetováló ő egyáltalán? Ez nem egy alternatíva. Mindenki tudja, hogy fóliázni kell utána.
jún. 23. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!