1/9 anonim válasza:
Hát, forrásban lévő vízbe sehogyan se mernék fürdeni.
Nem a tetoválás miatt, hanem mert instant égeti le a bőrt a húsról.
A többi rajtad múlik.
2/9 A kérdező kommentje:
#1 Jajj te nyilván nem szó szerint gondoltam, hanem 35-40°C-os vízre.
jún. 15. 11:42
4/9 anonim válasza:
Én még kb két hónappal a tetoválás után is átgondoltam, merjek-e megszokott meleg vizbe (amit elbirok) fürdeni, nem egy hónap múlva
5/9 anonim válasza:
Már 2 héten belül zuhanyoztam meleg vízzel és nem sokkal később már fürödtem is mindössze arra kell figyelni hogy kiszárad a bőröd ha túl meleg a víz és persze arra hogy nagyjából már gyógyult legyen a bőr. (Nekem egyébként lábon van a tetoválás)
6/9 anonim válasza:
Tetováló ember mit mondott? Mennyi a gyógyulás ? Ha az lejárt, akkor kérdés nélkül mehetsz. Ha nem járt le, akkor nem mehetsz. Így működik.
7/9 A kérdező kommentje:
#6 Ő egy 10-14 napot mondott mire nem kell már kenegetni.
jún. 20. 09:19
8/9 anonim válasza:
Ha lejárt a 14 nap akkor nyugodtan kérdés nélkül mehetsz fürdeni. Egyszerűen már nem lesz semmi baja. Nem fakul ki, nem ázik ki belőle a festék, nem rohad le a karod, nem tűnik el egyetlen részlete sem a tetoválásodnak függetlenül attól, hogy hol helyezkedik el. Szóval egyszerűen nem fog vele történni semmi. (Ha belegondolsz, az izzadságod is egy 37 fokos sós melegvíz és az már két hete dolgozik a tetovált bőrfelületen.) Nem tudom te hogy vagy vele, de ha én egy órát úszok klóros 24 fokos medencében legfeljebb a lábam és a kezem szokott "kiázni". Soha még életemben más testtájékom nem ázott úgy ki, hogy az a bőrt elváltoztatta volna. Ha kijössz a fürdőböl és még mindig aggódsz, akkor kend be niveával és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!