Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyibe kerül egy tetoválás?

Mennyibe kerül egy tetoválás?

Figyelt kérdés
Pl, szeretnék 2 darab emlék dátumot a csuklomra,és még a alsó karomra szeretnék egy írást.Csak mert még sose tetováltattam és akin már van rengeteg kb meg tudja nekem mondani milyen árban mozognak.
jún. 10. 19:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem, nem tudja az sem megmondani, aki tele van varrva, ugyanis függ attól, hogy:

- Hol csináltatod, mert nem mindegy, hogy Miskolcon, vagy Budapesten a belvárosban egy jól menő szalonban.

- Kivel csináltatod, mert nem mindegy, hogy egy népszerű művésszel, vagy Pistivel, aki 1 hómapja kezdett.

- Mennyire egyedi, mekkora a terv, mekkora lesz a végeredmény, mert lehet, hogy amit te akarsz, az ott és akkorában nem néz ki jól, stb.

Nem értem ezeket a kéréseket. Ha tetováltatni akarsz, feltételezem, van rá pénzed. Nézd ki a művészt, menj el, fog árat mondani.

jún. 11. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!