Miért lett ekkora divat a tetoválás?
Az utóbbi 5 évben, már szinte mindenkin látni. Fiataltól az idősökig. Kedvencem, mikor az 50+ varrat magára. De vajon mi okból? Hogy lássák, tombol nála a fiatalság legbelül? Szánalmas!
Így akar "keménynek" látszódni a viselője? Vagy nem értem ezt a tetoválás őrület jelenséget.
Manapság már az a ritka, akinek nincs.
Ha lecseng ez a divathullám, mi lesz a sok (jó pénzért) felrakatott tetkókkal? Mert hát az ott marad.
Téged mi motivált, hogy tetoválást csináltass?
Bárcsak hetente tenné, de inkább napi 3x 😂
Közel az 50-hez, nekem még nincs, de tervezem. Mert sok, szép tetoválás tetszik, nagy fordulatot vett az életem az utóbbi időben, és szeretném magamon látni azt a mintát, ami tetszik. Pont azért, mert ott marad, és mindig emlékezni akarok arra, amin átmentem.
Egyébként pedig senkinek sem árt vele az ember. Még az sem, aki szerintem elcsúfítja a szép testét, annyi tetoválást varrat. Ha ilyen emberrel beszélnék, akkor sem azt mondanám, hogy divatból csinálja, meg szánalmas, hanem valódi érdeklődéssel megkérdezném, miért tette. Valószínűleg érdekes dolgokat mesélne.
Nekem az szánalmas, hogy valaki, akinek nem tetszik a tetoválás, ennyi időt szán arra, hogy szidja. De érdemes ezen is elgondolkodni, miért mozdít meg ez ennyire. Ha nem ítélkeznél rögtön, hanem nyitottan állnál a dolgokhoz, kinyílna a világ.
Egy ronda tetkó legalább csak kívülről gusztustalan. Te belülről vagy az.
Azota szerencsére törölték a kérdező ocsmány megjegyzését, akkor ő volt a #26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!