Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért lett ekkora divat a...

Miért lett ekkora divat a tetoválás?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 5 évben, már szinte mindenkin látni. Fiataltól az idősökig. Kedvencem, mikor az 50+ varrat magára. De vajon mi okból? Hogy lássák, tombol nála a fiatalság legbelül? Szánalmas!

Így akar "keménynek" látszódni a viselője? Vagy nem értem ezt a tetoválás őrület jelenséget.

Manapság már az a ritka, akinek nincs.

Ha lecseng ez a divathullám, mi lesz a sok (jó pénzért) felrakatott tetkókkal? Mert hát az ott marad.

Téged mi motivált, hogy tetoválást csináltass?

2023. aug. 22. 12:42
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Azért csinálják, mert nekik tetszik és nem érdekli őket más véleménye.
2023. aug. 22. 17:19
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok tetovált, de baromi unalmas már ez a kérdés. Hetente felteszi valaki.
2023. aug. 22. 18:15
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Bárcsak hetente tenné, de inkább napi 3x 😂

2023. aug. 23. 06:48
 24/49 anonim ***** válasza:

Közel az 50-hez, nekem még nincs, de tervezem. Mert sok, szép tetoválás tetszik, nagy fordulatot vett az életem az utóbbi időben, és szeretném magamon látni azt a mintát, ami tetszik. Pont azért, mert ott marad, és mindig emlékezni akarok arra, amin átmentem.

Egyébként pedig senkinek sem árt vele az ember. Még az sem, aki szerintem elcsúfítja a szép testét, annyi tetoválást varrat. Ha ilyen emberrel beszélnék, akkor sem azt mondanám, hogy divatból csinálja, meg szánalmas, hanem valódi érdeklődéssel megkérdezném, miért tette. Valószínűleg érdekes dolgokat mesélne.

Nekem az szánalmas, hogy valaki, akinek nem tetszik a tetoválás, ennyi időt szán arra, hogy szidja. De érdemes ezen is elgondolkodni, miért mozdít meg ez ennyire. Ha nem ítélkeznél rögtön, hanem nyitottan állnál a dolgokhoz, kinyílna a világ.

2023. aug. 23. 21:28
 25/49 anonim ***** válasza:
A kérdésre, hogy miért csináltattam tetoválást több választ is szoktam adni, attól függően, hogy mit látok (vagy nem látok) a kérdező szemében. Ha felületes, akkor csak annyit szoktam mondani, hogy "azért mert nekem tetszik". Ha mélyebb gondolatokat is érzek és tényleg úgy gondolom, hogy érdekli, akkor ki szoktam bővebben fejteni. Ilyenkor legtöbbször azzal kezdem, hogy egy pszichológus/pszichiáter tudományos cikket tudna írni belőlem. Valószínű onnan ered az egész, hogy gyermek korom óta nem voltam megelégedve a testemmel. Szeplős, fehérbőrű, vékony, félénk kisgyerek voltam. Ebből adódott - valószínűleg - valamennyi önbizalom hiány is. Így már tízen évesen csodálattal nézegettem a tetoválásokat, igaz akkor még eléggé kezdetlegesek voltam a maiakhoz képest. Húszas éveimtől egyre jobban belefészkelte a fejembe, hogy nekem ez kell, de visszatartott pont az, hogy nem lehet eltüntetni normálisan (akkor még lézeres eltávolításról nem beszélhettünk). Több év gondolkodás után, harmincas éveimben szántam rá magamat, akkor még csak egy teli hátas mintát szerettem volna elkészítettni. Végül aztán folyamatosan növekszik, mert ahogy mondják "evéssel jön meg az étvágy". Igyekszem arra törekedni, hogy egységes legyen, ne véletlenszerűen, össze-vissza elhelyezett minták összessége. Természetesen tisztában vagyok, hogy ezek az életem végéig ott fognak maradni, és nem beszélhetünk nálam divatról sem. Ha nem lenne ennyi emberen tetoválás, én akkor is varrattam volna. Változott-e valami amióta tetovált vagyok? Igen, talán nőtt az önbizalmam, mivel nem látszanak a pigmentfoltok. Agresszívabb lennék? Nem, inkább csak jobban kiállok magamért. Volt-e negatív élményem a tetoválás miatt? Igen volt, de akkor sem bánom. (Főleg, hogy számtalan pozitív megnyilvánulás is volt.) Egy biztos strandra nem tudok úgy menni, hogy legalább egy-két ember ne nézzen meg, de ezt már megszoktam, nem zavar. :)
2023. aug. 24. 10:37
 26/49 anonim ***** válasza:
75%
Süllyeszd csak le magad mégjobban..Értelmi szinted egyre jobban megmutatkozik.
2023. aug. 25. 00:36
 27/49 anonim ***** válasza:

Egy ronda tetkó legalább csak kívülről gusztustalan. Te belülről vagy az.

2023. aug. 25. 07:17
 28/49 anonim ***** válasza:
#26 vagyok, a válaszom a kérdezőnek szólt, mert valami ilyesmit írt, hogy "mit akarsz még az életben? Úgyis elvisz a rák" csak durvábban. Jelentettem és törölték gondolom
2023. aug. 25. 09:57
 29/49 anonim ***** válasza:
Mellesleg én vagyok #9 és #12 is, szóval ott van mit gondolok a témáról
2023. aug. 25. 09:58
 30/49 anonim ***** válasza:

Azota szerencsére törölték a kérdező ocsmány megjegyzését, akkor ő volt a #26

2023. aug. 25. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!