Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért lett ekkora divat a...

Miért lett ekkora divat a tetoválás?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 5 évben, már szinte mindenkin látni. Fiataltól az idősökig. Kedvencem, mikor az 50+ varrat magára. De vajon mi okból? Hogy lássák, tombol nála a fiatalság legbelül? Szánalmas!

Így akar "keménynek" látszódni a viselője? Vagy nem értem ezt a tetoválás őrület jelenséget.

Manapság már az a ritka, akinek nincs.

Ha lecseng ez a divathullám, mi lesz a sok (jó pénzért) felrakatott tetkókkal? Mert hát az ott marad.

Téged mi motivált, hogy tetoválást csináltass?

2023. aug. 22. 12:42
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok: a tökéletesen a kérdésre választ adó hozzászólásom melyik része nem volt hasznos? :)
2023. aug. 22. 13:13
 12/49 anonim ***** válasza:
100%

#9 vagyok, én mindenkit felpontoztam mert mindenki igazat és hasznosat ír.

#10 na ugye, hogy vannak ilyen dolgok😀 mikor fekete volt a hajam azzal is ugyanígy voltam xd

2023. aug. 22. 13:18
 13/49 anonim ***** válasza:
73%
vedd be a leszarom tablettát.
2023. aug. 22. 13:29
 14/49 anonim ***** válasza:
100%

"De akkor szerinted mások miért csináltatnak? Te miért nem akarsz?"

Mások több okból csináltathatnak.

-Egyszerűen csak tetszik nekik

-Csak a divat miatt

-Valami számukra fontos dolgot így örökítenek meg

-Részegen csináltatja

Én azért nem, mert nem érdekel, nem történt olyan, ami miatt fontosnak érezném, csak divatból nem akarok.

Nincs olyan amire vágynék, de ami esetleg már tetszene, az olyan sokba kerülne, hogy annyit nem fizetnék érte.

2023. aug. 22. 13:58
 15/49 A kérdező kommentje:

1.

Én nem megbotránkozom, csak egyszerűen érdekel, hogy akinek van, pl. Írja már le, hogy ő miért csináltatta, milyen indíttatásból? Azt senki nem vállalja be még névtelenül sem, hogy csak mert divatból.

2.

Művésziesnek vagy egyedinek sem mondanám, mivel amiket látok tetkók embereken, tucat-nonfiguratív minták, igénytelen lepke, koponya, sárkány, kígyó, egy színű kék tintával stb. A több színű 3D-s, az gondolom már drágább. De ha valaki varrat magára, ami örökre ott marad, az miért nem áldoz rá többet?

3.

Mi lesz a tetkóval, ha lecseng ez a divathullám?

2023. aug. 22. 14:22
 16/49 anonim ***** válasza:
100%

6#, 2-es vagyok, olyat én se varratnék, de aki magára varrat, az valószínűleg nem érzi gáznak, hanem ugyanúgy tetszik neki, mint nekem az enyém.

Olyan meg nem lesz sosem, hogy "lecseng ez a divathullám", már 60-70 évvel ezelőtt is tetováltatták magukat az emberek, viszont az utóbbi években lett csak szélesebb körben is elfogadott és mostmár többen is mérnek magukra varratni. Nyilván aki szeretné, az le tudja lézereztetni, de akinek tényleg valami jelentőségteljesebb, az nem fogja úgy sem, lecsengeni meg tényleg nem fog, mert egyre elfogadottabb és egyre több embernek lesz, 50 év múlva már szinte nem lesz olyan idős ember, akin ne lenne.

2023. aug. 22. 14:32
 17/49 anonim ***** válasza:
100%

“ Mi lesz a tetkóval, ha lecseng ez a divathullám?”

Egyrészt: a legtöbben nem “divathullám” miatt varratnak.

Másrészt: mégis mi lenne? Kb az elérhető opciók:

- hordja/élvezi tovább

- leszedeti

- varrat rá takaró tetkót

Egyénfüggő hogy ki melyiket választja, de továbbra se valami “divat” lecsengésén múlik.

#3 voltam

2023. aug. 22. 14:35
 18/49 anonim ***** válasza:
73%
Látom még mindig nem fogod fel, hogy ez nem divathullám nekünk. Foglalkozz inkább a saját életeddel..
2023. aug. 22. 14:43
 19/49 anonim ***** válasza:
34%
Prosztó dolog volt régen is meg most is. Csak most több az ízlésficamos prosztó.
2023. aug. 22. 15:23
 20/49 anonim ***** válasza:
68%

Attól még hogy neked nem tetszik, más nem lesz ízlésficamos prosztó 😊 nekem se tetszik sok dolog, mégse állok neki az illetőket mocskolni és aljasítani… miért nem lehet elfogadni, hogy nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése mint neked? ☺️

2023. aug. 22. 15:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!