Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi történik, ha a tetováló...

Mi történik, ha a tetováló hibázik?

Figyelt kérdés

Teljesen elméleti kérdés, most csináltattam az elsöt, gyönyörü lett. De aztán azon gondolkoztam, hogy egy tetováló megcsinál az évek során ki tudja hány tetoválást és ö is csak ember, kizárt, hogy soha nem ront el semmit, soha nem hibázik. Mi történik, ha pl. tetoválás közben jön rá, hogy valamit elrontott, azt hogy javítja ki?

(Elnézést, ha hülye kérdés, eddig még sosem foglalkoztatott a téma)

2023. júl. 13. 18:31
 1/3 anonim válasza:
100%
Ez engem is érdekelne. A bőr az nem egy fix dolog, benyomható, puha. Hol ilyen hol olyan.
2023. júl. 13. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan volt, hogy nem úgy nézett ki egy pici apróság, ahogy szerettem volna (1-2 milliméteres darabja a mintának). Szóltam neki és úgy átjavította, hogy tökéletes lett és abszolút nem látszik. Ez persze nem kifejezetten hiba volt, de ebből gondolva, legtöbb esetben biztos szépen ki tudják javítani. Azt már nem tudom pl. egy szabályosabb kontúr ha megszalad akkor mi van.
2023. júl. 13. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:
60%

A tetováló hibázik, csak sokszor a laikusnak fel sem tűnik.

Egy profinál is vannak rosszabb napok, viszont bizonyos szint felett, nem süllyedünk bizonyos szint alá.

Egy profi, ha hibázik, és esetleg ezt a vendég észre veszi, (bár az nagyon ritka) akkor belejavít, valószínűleg meg fogja tudni oldani minden probléma nélkül.

Na ez a profi.

Van a másik, amikor egy nem annyira hozzáértő hibázik, ez kellemetlen tud lenni a vendégnek, ha nagyon nagy hibát vétett, nem fogja tudni kijavítani, az egyetlen amit tehet, hogy nem kér érte pénzt, a szépség relatív, így lehet, hogy a tetováló elégedett, így nehéz megmondani, hogy kinek van igaza.

És van a harmadik véglet, amikor a vendég a hibás.

Jártam már úgy, hogy egy vonal meghúzása közepette hirtelen elhúzta a vendég magát, és a vonal nem lett egyenes.

Ilyenkor megpróbálom picit meg vastagítani, kijavítani, amit jelzek is a vendégnek.

Ez benne van, általában van annyi lélekjelenlétem, hogy ha mozdul, elhúzom a kezem, és szólok is, ha olyan vonal jönne.

2023. júl. 16. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!