Mi történik a tetkómmal?
Figyelt kérdés
Ilyen "buborékos", vagy nem is tudom, hogy mondjam. Nem fáj, meg nem érzek semmit, és szerintem másoknak nem is tűnik föl, de engem eléggé zavar, megijedtem. 4 éves tetkó, ez a második legrégebbi, és most kezdett el ilyen lenni. Összesen 9 tetoválásom van, semelyik másik nem csinálta még ezt.
(Azért véres a háznál, mert kapargattam, magától nem vérzik)
[link] (itt a fenti zöld lufinál látszik nagyon)
[link] (itt meg a kéknél és a madzagoknál, meg ugye a házon).
2020. aug. 6. 11:23
1/5 anonim válasza:
Ezt szerintem egy tetoválótól kérdezd meg :)
2/5 A kérdező kommentje:
Abban reménykedek, hogy itt látja egy.
2020. aug. 6. 17:48
3/5 anonim válasza:
Szia. Felismertem a munkáját a tetoválónak. Nincs vele szerintem nagy gond, talán a naptól lehetnek a kis pörsenések, a színes mintáknál ilyesmi elő szokott fordulni, de elmúlik magától. Egyébként szerintem aki készítette, nyugodtan ráírhatsz, nem hiszem, hogy elhajt. egy tetováló
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez lehet, mert ez az egyetlen színes tetkóm, a többi szürke-fekete. :)
Komolyan felismerted? :D De durva, ez tök menő. :DD
2020. aug. 8. 22:59
5/5 anonim válasza:
Igen, ismerem a srácot, ki is van neki rakva a profiljára még a régi munkái közé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!