Mi lehet a baj a tetkommal?
Figyelt kérdés
Kb 4 hónapja csináltattam a tarkómra tetkót. Észre vettem hogy csak a piros festékkel színezett helyen meg van kicsit duzzadva kitappintható. A fekete részen semmi baj sincs. Mitől van ez? Elmúlik? Ugye nem leszek rákos vagy nem kapok bőr fertőzést? 18/l2018. júl. 19. 17:57
1/4 anonim válasza:
Sok festék került arra a területre. Van ilyen. Nem leszel rákos.
Egyébként miért nem a tetoválót kérdezed?
2/4 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem. Csak kedden tud fogadni, hogy megnézze. A bőrgyógyászhoz meg majdnem 1 hónal amire bejutok és az első tetoválásom. Aggódok.
2018. júl. 19. 20:22
3/4 anonim válasza:
nekem is van olyan, hogy a nagy melegben kitapithatova valik nehany resz. semmi bajod nem lesz tole :)
4/4 A kérdező kommentje:
Voltam borgyogyasznal vegul. Sajnos alergias vagyok a piros festekre es 1 vagy 2 ev mulva teljesen beszivja a borom.
2018. aug. 4. 20:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!