Mi történik, ha valaki sportos alkatként a hasára tetováltat, de később elhízik, kialakul nála a tipikus sörhas?
Ezeken a helyeken torzulhatnak. Ezekre a helyekre érdemesebb csak akkor tetováltatni, ha tarthatóbb testi adottságokkal rendelkezel. Ez alatt azt értem, hogy nem vagy meghízva, vagy nagyon sovány se. De az izom építés meg megint hasonlóan dilemma. Mert ha előtte tetováltatsz is torzulhat, ugyan akkor az izmot sem feltétlen tudod tartani hosszú távon és akkor is torzulhat. Hisz ahhoz is plusz erőfeszítés kell, mint a fogyás vagy a hízás tartásához is.
Szóval én azt tudom tanácsolni, hogy csak akkor tetováltass változékonyabb bőrfelületekre, ha egy átlagos tartható testi állapotban vagy.
Ma beszéltem egy tetoválóművésszel ezzel kapcsolatban, bemásolom amit leírt, hátha hasznos lesz valakinek később:
Ha nő a karod, hízás vagy gyúrás végett, akkor a minta is nyilván a bőröddel együtt. Az a fontos, arra kell figyelni, hogy ne hirtelen történjen ez a térfogat növekedés, mert akkor megszakadozik a bőr, striás lehet. Mint mikor a nőknek terhesség alatt a gyorsan növő pocak miatt megrepedezik a bőr. Ember/genetika függő, de azt is általában krémezik, testápolózzák, és akkor kisebb az esély rá h megrepedezzen a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!