Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi történik ha nem fóliázom a...

Mi történik ha nem fóliázom a tetoválást?

Figyelt kérdés
Tegnap csináltattan egy nem túl nagy tetkótl, körülbelül 3 óra hosszat volt rajta fólia. Kenegetem bepanthennel, de ma nem tettem rá fóliát. Arra gondoltam, esetleg holnap melóba teszek rá.
2020. jan. 19. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ennyit volt fólia nélkül , akkor holnap már ne tegyél rá.
2020. jan. 19. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobban fog varasodni, belemehet kosz, szösz, ami gyulladást okozhat. Nem véletlenül szokták fóliázni. De ahogy az első is írja: ha ma nem volt rajta, akkor már ne rakj rá.
2020. jan. 19. 16:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Több embert is végigkérdeztem erről a dologról és eléggé megoszlanak a vélemények. Egy másik tetováló is azt javasolta, hogy ne tegyek rá fóliát, de kíváncsi voltam a ti véleményetekre is. Köszönöm a válaszokat.
2020. jan. 19. 18:00
 4/5 anonim válasza:
100%
Igaz én két napig fóliázni szoktam, de pl barátnőm bőre nem bírja a fóliát, ő ahogy haza jön a tetoválótól le is veszi és nem is fóliázza, de eddig szépen legyógyult neki is mindegyik.
2020. jan. 19. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
A fóliának annyi értelme van, hogy megvédje a bőröd a szennyeződéstől mivel a friss tetoválás tulajdonképp egy nyílt seb és könnyen elfertőződhet. Ha olyan a munkahelyed, hogy van erre esély akkor fóliázd le.
2020. jan. 19. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!