Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyire baj, ha nem fóliázom...

Mennyire baj, ha nem fóliázom a tetoválást?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Reggel csináltattam tetkót, sima fekete, nem színes, nem túl nagy. Nem baj, ha most nem tettem rá új fóliát levétel után? Hallottam olyat, hogy jobb, ha levegőzik, meg olyat is, hogy jobb, ha nem. Nem tudom, kinek higyjek :S

2015. márc. 27. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első 3-4 napban fóliázni kell, hogy rajta maradjon a Bepanthen, és rendesen be tudjun hámosodni. Ha nem fóliázod be, nem fog rendesen gyógyulni, mert lekened és utána a krémet belekened a ruhádba meg az ágyneműbe.
2015. márc. 27. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nem szoktam fóliázni,csak addig van rajta a fólia amíg hazaérek
2015. márc. 27. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
En sem foliaztam. Ugy erzem nem lelegzik a borom alatta. Sebtapaszt sem nagyon birom elviselni. Hogy mas hogy csinalja, az engem nem erdekel. Sebet ejszakara is nyitva hagyok, h tudjon levegozni, szerintem jobban gyogyul.
2015. márc. 27. 19:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Sokkal jobb érzés, ha nincs lefóliázva. Eddig is alig bírtam ki, teljesen beizzadt alatta, pedig nem mozogtam annyit. Jobb érzés most, állítólag nem is jó neki, ha beizzad, mert felázhat. Szóval akkor így hagyom :)

2015. márc. 27. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
jobb fóliázás, nem egy tetoválásom van már. 3 napig egy folytában, napi 3-4 óránként cserélve.
2015. márc. 27. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem 3 tetkóm van.Egyiket sem fóliázta,sőt a tetováló mondta ,hogy nehogy tegyek rá fóliát.

Mind a három tetkóm szép és nem jött ki a festék.

A fólia alatt csak lefülled.

Egyébként a tetoválód mit mondott ez ügyben?

2015. márc. 28. 13:04
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
egyéntől is függ, de általában 1 hét fóliázás javasolt, de 3 nap minimum. ha nem fóliázod megvan rá az esély, hogy hamarabb fakul, repedezik vagy csúnyul el a tetkód. nekem 3 van, a csuklómon lévőt nem igazán fóliáztam. randa is, mint a bűn.
2015. márc. 28. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én csak akkor fóliázom ha olyan helyre tetováltatok ami tudom, hogy dörzsölődik ha veszek fel rá ruhát vagy amikor elmegyek aludni.

Tetováltatás után inkább lengébb ruhát szoktam felvenni, pl. egy trikót. A tetoválás olyan mint egy seb, minél többet levegőzik annál gyorsabban gyógyul. Ne érje túl sokáig napfény és ne dörzsölődjön, ne legyen kiszáradva de ne is tocsogjon a Bepanthentől. :)

2015. márc. 29. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!