Mennyire baj, ha nem fóliázom a tetoválást?
Sziasztok!
Reggel csináltattam tetkót, sima fekete, nem színes, nem túl nagy. Nem baj, ha most nem tettem rá új fóliát levétel után? Hallottam olyat, hogy jobb, ha levegőzik, meg olyat is, hogy jobb, ha nem. Nem tudom, kinek higyjek :S
Köszi a válaszokat!
Sokkal jobb érzés, ha nincs lefóliázva. Eddig is alig bírtam ki, teljesen beizzadt alatta, pedig nem mozogtam annyit. Jobb érzés most, állítólag nem is jó neki, ha beizzad, mert felázhat. Szóval akkor így hagyom :)
nekem 3 tetkóm van.Egyiket sem fóliázta,sőt a tetováló mondta ,hogy nehogy tegyek rá fóliát.
Mind a három tetkóm szép és nem jött ki a festék.
A fólia alatt csak lefülled.
Egyébként a tetoválód mit mondott ez ügyben?
Én csak akkor fóliázom ha olyan helyre tetováltatok ami tudom, hogy dörzsölődik ha veszek fel rá ruhát vagy amikor elmegyek aludni.
Tetováltatás után inkább lengébb ruhát szoktam felvenni, pl. egy trikót. A tetoválás olyan mint egy seb, minél többet levegőzik annál gyorsabban gyógyul. Ne érje túl sokáig napfény és ne dörzsölődjön, ne legyen kiszáradva de ne is tocsogjon a Bepanthentől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!