Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mikor kezd el hámlani a...

Mikor kezd el hámlani a tetoválás? Baj-e ha egyáltalán nem hámlik? Normális-e ha hetekkel később jelentkezik a hámlás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Decemberben készült egy tetoválásom, ami egy 12cm-es vékony vonalakból álló minta. Pár héttel később jártam korrekción, de sem akkor sem korábban nem hámlott le a tetoválásom. Mindent az utókezelésnek megfelelően csináltam. Pár napja olvastam, hogy gyógyult tetoválást lehet 100% kókusz olajjal is hidratálni. Azóta azt használom és nagyon szép élénkek lettek a vonalak, de tegnapelőtt észrevettem, hogy elkezdett hámlani a tetoválásom. A kókuszolaj okozhatja? Nem kellene használnom vagy pont, hogy jót tesz ha azzal kenem továbbra is?

#hámlás #tetoválás #kókuszolaj #gyógyult tetoválás
2022. márc. 16. 23:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kérdezted meg erről a tetoválódat? Szerintem ha valamivel bizonytalan voltál nyugodtan felhívhattad volna.

3-4-5 nap után már hámlik.

Nem hiszem, hogy kárt okozna benne. Egyébként nem lehet, hogy lehámlott csak nem vetted észre? Azért a vékony vonalakra gondolva nem olyan nagy bőrdarabok hámlanak mint egy nagyobb satírozott részű tetoválásnál. Én a vékony vonalaknál alig vettem észre a hámlást.

2022. márc. 17. 01:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van ilyen vékony vonalas tetoválásom, nagyon nem látszott, hogy hámlik, de azért ha jobban megnéztem, igen. Biztos, hogy hámlott, olyan nincs, hogy nem, max. tényleg nagyon láthatatlan módon.
2022. márc. 17. 07:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Értem, akkor valószínűleg erről lehet szó, hogy nem igazán látszott mikor hámlott. De most több hét után kezdett "újra", mióta kókuszolajjal kenem. Bár tényleg szebb és fényesebb, de nem tudom rossz-e ha most hámlik.
2022. márc. 17. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy bármi baja lenne. Szimplán felpuhul a bőröd ott ahol kened és könnyebben ledobja a régi hámot.
2022. márc. 17. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!