Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás eltűntetése másik...

Tetoválás eltűntetése másik tetkóval?

Figyelt kérdés
Az alkarom külső részén, a csontnál van egy kb 10 cm nagyságú római számos dátum tetoválás. Ezt szeretném lefedni valamivel, de az interneten eddig csak olyat láttam hogy egy levelet tetoválnak rá, az annyira nem tetszik. Valakinek valami ötlete esetleg? :)
2022. márc. 15. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre lehetetlen válaszolni: nem látjuk élőben a tetoválást, hogy pontosan hogyan is néz ki, hogy helyezkedik el, nem tudjuk, milyen stílusod van és hogy mik tetszenek neked. Keress egy tetoválót, akinek tetszenek a munkái és majd ő tervez neked egy tetoválást erre a célra megfelelő tények ismeretében.
2022. márc. 15. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Levelet? Ez hogy jött? Most nem is nagoyn értem hogy mintaötleteket vársz? :D vagy mit? Szerintem érdemes előbb pár alkalommal lézerezni kicsit, akkor sokkal könnyebb lefedni a cuccot...
2022. márc. 15. 19:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Bár sokkal hosszabb és pénzigényesebb folyamat, valóban jobb lenne ha előbb lézeres kezeléssel halványítanák. Egyébként nincsenek szabvány minták, hogy mit mivel lehet lefedni. Egy tetoválóval kellene konzultálni, meg ötletelni.
2022. márc. 18. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!