Szöveget szeretnék a karomra tetováltatni, viszont semmiképp sem tartósat, hanem ami lejön egy idő után. Hennafestéssel lehet szöveget tetováltatni a bőrre, vagy "csak" minták, sablonok vannak? Mit ajánlotok, hogy pár hétig rajtam legyen egy idézet?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 19:02
1/5 anonim válasza:
A hennát is kézzel tolják fel, lehet vele írni, csak nem túl hosszút, mert értelemszerűen van egy korlátja a vonalvékonyságnak...esetleg vannak még ilyen tatto markerek amik hasonlóan működnek...
2/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyire tartós, de yt-on sok “diy tattoo hacks” van fent. Amit én találtam, nem five minutes craft-os😄
3/5 anonim válasza:
Van olyan tetováló festék ami hamar kikopik. De ugyan úgy készül mint a tartós és nem tudom mennyire jellemző ez magyarországon, hogy csinálna e valaki ilyet. Vagy tudsz e ilyen festéket venni.
4/5 anonim válasza:
Inkboxról tudsz rendelni, és olyan mintha igazi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!