Kinek milyen idézet tetoválása van ? Mit jelent neked?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 07:23
1/3 anonim válasza:
"If one day speed kills me, don`t cry, because I was smiling."
2/3 anonim válasza:
Nekem nincs még, de ezt szeretném:
"Bízzál Istenben, és tartsd szárazon a puskaport."
3/3 anonim válasza:
Harry Potterből az In Noctem dalból van egy versszak:
"Cantate vitae canticum
Sine dolore actae
Dicite eis quos amabam
Me nunquam obliturum"
Mivel nagyon imádom a történetet és ez szerintem nem túl klisés HP tetoválás azért ezt választottam, illetve a szövege is igaz és eszerint élek, ha valakit érdekel magyarra fordítva nagyjából ezt jelenti: Énekeld az élet dalát, megbánások nélkül éltem, mondd el azoknak akiket szeretek, hogy soha nem felejtem el őket.
Sokat gondolkoztam dalszöveg részen is de nem tartom valószínűnek hogy lesz, mert túl sok ötletem van, és azért sétáló hirdetőtábla/újság nem szeretnék lenni, hogy mindenütt idézet legyen rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!