Cseresznye virág férfiakon?
Figyelt kérdés
Szerintetek lányos ha egy férfi cseresznyefa ágat tetováltat virágokal?2022. márc. 14. 21:58
3/9 anonim válasza:
Hátt...érdekes.Miért pont ilyet szeretnél?
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem a jelentése sokat számit plusz ez tetszik
2022. márc. 15. 07:03
5/9 Sinkó Adrienn válasza:
Szerintem nem foglalkozz mások véleményével.Ha neked ez tetszik,és sokat jelent számodra akkor hajrá,csináltasd meg. Amúgy meg egyáltalán nem lányos,nagyon jól néz ki :)
6/9 anonim válasza:
Abszolút nem csajos. Ha neked tetszik, sőt mellette még komolyabb jelentés is van mögötte, akkor gond nélkül vágj bele, de ügyes tetoválót keress, mert kontúrral maga a virág nem néz ki "eredetin", kontúr nélkül meg kevesen tudnak szépen dolgozni.
7/9 anonim válasza:
Fekete fehérben abszolút nem csajos, de szerintem így sem.
8/9 anonim válasza:
Szerintem attól függ inkább, hogy kin. Egy alapból férfias pasin szerintem még szexi is tud lenni, aki meg férfiatlan, az nem ettől lesz alfa hím...
Ha van jelentése számodra, akkor vágj bele. Legalább egyedi lesz. :)
9/9 anonim válasza:
Ameddig nem néztem meg a képet, nőiesebbre számítottam. Bár magamra nem varratnám konkrétan ezt, de végülis jól néz ki. Nincs vele baj, ha neked tetszik, hajrá!
Csak jó tetoválóval csináltasd meg!
Ha esetleg érdekel, elmondom én mivel dobnék rajta, hogy férfiasabb legyen: Pl raknék az ágakra tekergő kígyót. Vagy ha már ázsiai stílusnál tartunk akkor azt a tipikus ázsiai sárkányt. Vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!