Mennyibe kerülne?
Figyelt kérdés
Sziasztok szerintetek eza tetoválás mennyibe kerülne kb2022. febr. 6. 12:47
11/17 A kérdező kommentje:
Nem is sajnálom rá csak akitől kértem ezt az ár ajánlatot az nem szalonba dolgozik háznál nem is a legjobb hírű tetováló a környéken és ő mondott 40ezret akkor egy jobb tetováló szalonba ez még drágább lesz?
2022. febr. 6. 18:50
12/17 anonim válasza:
Hát tanácsolom ne hozzá menj kérj árajánlatot egy rendes szalontól akinek jó híre van
13/17 A kérdező kommentje:
Most kértem egy árat egy másik tetovalotol ő 20e mondott
2022. febr. 7. 08:36
14/17 A kérdező kommentje:
Mondtam neki a 40ezret azt mondta az nagyon drága lenne ezért a tetoválásért
2022. febr. 7. 08:37
15/17 anonim válasza:
Na akkor örülök ,hogy sikerült utána járni remélem szép lesz:)
16/17 anonim válasza:
Most komolyan, mi ma 40 ezer pénz? Én megértem ha neked ez sok de akkor talán el lehetne gondolkodnod azon hogy tényleg van-e szükséged tetkóra? Valszeg értelmesebben is el lehetne költeni nem pedig elbaxni valami tetkóra mint egy proli.
17/17 A kérdező kommentje:
Neked meg mibajod?
2022. febr. 7. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!