Tetkók testre? Mennyibe kerülne?
Több százezer Ft. Szalontól és művésztől függ.
Én egy half sleeve-re kaptam egyszer egy 80 ezres árajánlatot, ebból kiindulva csak a két karod kerülne kb 200-250 ezerbe. Szóval én is olyan 400-500 ezret mondanék.
Én befejelném a témát inkább 7-8k körüli összeggel.
80ezerért én egy csinos kis harisnyakötőt láttam fellvarrni...
Szóval készülj rá, hogy ez lesz életed befektetése.
Hát, nagyon mintafüggő a dolog. A legegyszerűbb mintákkal nézve 800.000 Ft és ha minden negyedik héten mész, akkor egy-másfél év. A bonyolultabbak a minták, akkor simán a 2-3 milliót is megugorhatod velük, de ez már tetoválófüggő is.
(Egy kar 140-400 ezer, comb 80-250 ezer, egész hát 200-900 ezer, két oldal és fenék 100-300 ezer/oldal, popsi 80-150. Tarkó csöppség csak.)
De tényleg sok mindentől függ a tényleges és végleges ár. Tetováló, minta bonyolultsága, kiterjedése (teszem azt, ha 2 méter magas vagy és testesebb, akkor jóval nagyobb a felület, míg ha 150 centi és 40 kiló, akkor kevesebb).
Tudod, egy új autó is lehet 4 millió, vagy 400 millió is.
Szalon függő nagyon , jó szalonban ez bőven millió felett tud lenni mintáktól és mérettől függően .
Olcsó sufni helyre ne menny a minőségi munka meg bizony pénzbe kerül nem is kevésbe .
5 kisebb tetoválásom van eddig és már ez benne van 180 ezer forintomban első, szóval nem hinném, hogy 150-ből meg lehetne oldani. :D
Valóban alsóhangon 600-700k, de simán milliósra is rúghat az összeg tetoválótól és mintától függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!