Mennyibe kerülne és mennyire fájna ez a tetoválás?
Első tetoválásom lenne. Tisztában vagyok vele, hogy arcra nem szabad és még fáj is, de nekem nagyon megtetszett az az ötlet, hogy a jobb szemöldökömtől a jobb szemem aljáig félkörben jönne le egy ábra.
Ez mennyi időt venne igénybe, kb mennyibe kerülne, és azért az is érdekel mennyire fájna
Hát csak nem mondja azt, hogy nem fogadja el a pénzt :D
Igen, hallottam hogy fáj, de gondoltam a szem fölött annyira nem lenne vészes
'Hát csak nem mondja azt, hogy nem fogadja el a pénzt :D'
Ikszde ikszde huuude vicces. Barmilyen hihetetlen, siman nemet mond ra ha azt latja hogy komolytalan vagy es semmi kedve par honap mulva karteritesi perekkel elb*szni az idejet, mert te kozben rajossz hogy az arctetko megse volt jo otlet amikor a nyolcadik es a huszadik allasinterjurol is 'sajnaljuk, de nem Ont keressuk' szoveggel kuldenek el.
De mondja simán. Nagyon kevés tetováló van, aki vállal arca, de ők se csak úgy, hogy besétálsz egy első tetoválásra.
Egyébként szerintem q*rvára fájhat.
Hány éves vagy? Nem rosszból kérdezem amúgy. Sokféle ember van, sokféle gondolkodással. Én sem csináltatnám az első tetkómat arcra. MO-n komolyan beskatulyázzák az embert egy arctetkó végett (is). Csak alapból a tetkók megítélése miatt. Munkát sem kapsz bizonyos cégeknél. És ugye örökre szól. Persze el lehet távolíttatni, de a helye megmarad.
Azért meggondolnám ezt a félét, így elsőre. Inkább egy alkar-, felkartetkó jobb ötlet lenne. Én arra mennék rá. Plusz igen, jól írták azt, hogy nem vállalnák el nagyon ezt egy jó nevű szalonban. Inkább te is fontold meg ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!