Mennyibe kerülne egy ilyen tetoválás nagyjából?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy szalononként változó, de azért kíváncsi vagyok.
Nagyjából 6x8 centis lenne, alkar belső, felső részére. Két kis medvebocs összebújva ülne, fekete-fehérben, az egyik egy panda, a másik sima fehér.
Körülbelül ilyen részletesen : [link]
(Ilyesmi pózban, mint a középső kettő, csak elölről nézve : [link] )
2021. júl. 12. 14:18
1/3 anonim válasza:
Saccra 20-25ért csinálnák meg ott, ahol én tetováltattam:) tenyérnyi+ egy 5 centis minta volt együtt 60, úgy, hogy akkor még covid tesztet is fizettem, illetve egy masik 4-5 centis csak konturbol allo minta 15. Szóval igen 20-25 köré tudnám belőni, esetleg 30.
2/3 anonim válasza:
Küldd el a képet és a kívánt méretet néhány tetoválónak és ad árajánlatot. Kb annyi erőfeszítésbe kerül, mint itt megkérdezni. Viszont amíg mi csak találgatunk, ők egészen pontos árat küldenek neked.
3/3 anonim válasza:
Én a tetoválást mint olyat karakteröngyilkosságnak tartom. Ezért nagyobb árat fizetsz mint amennyit a proligyáros tetkómesternek kifizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!