Elájultam a tetoválósnál, másnál is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vérszegény, a cukromra gyanakodnak, hogy az esett le.
Nem pánikoltam a tűszúrástól, nem is fájt. Egyről a másikra hőhullámot kaptam, és elájultam. Korábban ilyen egyszer történt, mikor nyílt sebeim lettek. Nyilván ott vért is vesztettem.
2021. okt. 19. 15:07
11/13 anonim válasza:
Férfi vagy nő vagy? Mert ha nő vagy, lenne még egy tippem. 🤭
12/13 anonim válasza:
"Férfi vagy nő vagy? Mert ha nő vagy, lenne még egy tippem." Na mi, humorjancsi? Menstruáció, jahj de vicces. De komolyan honnan jönnek ezek a vénember humorú szerencsétlenek?
13/13 anonim válasza:
Talán egy kivizsgálás segíthet, lehet, hogy más probléma van, csak abban a pillanatban jött ki rajtad, mikor a szalonban ültél. Háziorvos, labor, vérkép, stb.
Vagy tényleg izgultál és azért ájultál el, csak elfojtod magadban. Nem tudom, nem vagyok pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!