18 év alatt tényleg nem lehet tetkót csináltatni? Ismertek olyan helyet ahol egy 16 évesnek megcsinálják? Ha igen melyik tetoválószalonban?
Én tudok egy csomó 14-15 évesről akinek már van igazi tetoválása.
Ők hol csináltathatták?
Gondolom börtöntetkó.
Igényes helyen nem nagyon csinálják meg 18 éves kor előtt. Illetve szülői engedély kell hozzá.
Én egy ismerősömnek(15 éves) tuti egy nagyobb haverja csinált igazi tetoválást mert felvette tiktokra ahogy egy szöveget bele vésnek valamivel a karjába, de én ugy láttam az nem is igazi steril tetkó tű volt, hanem valamilyen más eszközzel csinálták neki. Akkor ezekszerint házilag is lehet igazi tetoválást csinálni ha van eszközöd hozzá?
Az ismerősöm haverja aki csinálta neki tudom, hogy nem igazi tetováló...
Hogy a fenébe ne lehetne? Évszázadokig készítettek az emberek tetoválásokat, még mielőtt feltalálták volna a modern tetoválótűt.
Persze az eredményen látszani fog, és nem is higiénikus. De kvázi egy hegyes bottal és színes anyaggal már lehet "tetoválni" - csak épeszű ember nem teszi.
Olvasd el a kérdező 5-ös kommentjét, ebben határozottan a sufni tetkókról írt: "Akkor ezekszerint házilag is lehet igazi tetoválást csinálni ha van eszközöd hozzá?"
gyerekekre, állatokra és mentális betegekre nem varrunk.
egy tetováló
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!